Van itt olyan akinek sikerült Budapesten egyedülálló dolgozónak 50ezeárt albérletet találnia mostanában? és egyedül élsz benne?
Egy-ket csoves lakokocsit kulkeruletben szoktak igy hirdetni alberletkent, vegulis ha nem fontos a kenyelem...:D
Egyebkent eselytelen, szobat se kapsz szinte ennyiert.
Budapesten elsz alberletben x eve? Mert en 5 eve igen, elegge benne vagyok a temaban sajnos.
De hajra, drukkolok, almodozni szabad.
4-es, ez sajnos nagyon kiveteles eset, 100-bol egy.
Kapcsolatok nelkul ennyiert nem lehet lakast berelni.
8: Az állításod cáfolásra került, hiába tereled a szót.
(3 linket tudtál elolvasni az 5-ből, amit 10 perc alatt lehetett találni, gratulálok. )
En irtam az 5-os valaszt, a 8-as nem en vagyok. Teged amugy valaki bantott 9-es, vagy mi bajod van? :)
Tenyleg lehet talalni ennyiert lakast, tehat nyugi, igazad van.
En csak magambol indulok ki, ami hiba volt, hiszen masok vagyunk, de az biztos, hogy putriba nem mennek semmi penzert lakni, csak azert, hogy egyedul lehessek. Akkor mar inkabb egy szobat berelnek, olyan lakasban, ahol legalabb normalis meretu konyha is van, hogy tudjak fozni, hiszen sporolni a legtobbet igy lehet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!