Mostanában a tulajdonosok kb. hány százaléka adja ki a lakását így?
Úgyhogy közjegyzői szerződést köt.
Van aki csak simán szerződést ír, van aki közjegyzőhöz is fordul.
Van olyan is, aki ingatlanos segítségét kéri, hogy hirdesse kiadásra a házát, és ha bérlőt talál a szerződéskötéskor ott van az ingatlanos is.
Viszont közjegyzőhöz sokan fordulnak?
Majdnem kivettem egy albérletet, ki is adta volna a tulaj, de mikor bejelentette, hogy közjegyzőnél kötné a szerződést, hát kössz nem...
"Mi a baj a közjegyzői szerződéssel?"
Ez csak egy plusz biztosíták a bérbedó részéről, ami a becsületes bérlőre nézve az égvilágon semmi hátrányt nem jelent. Ha egy bérlőjelölt ódzkodik tőle, az nem véletlenül van.
Nem tudom emlékszel e kb fél évvel ezelőtti cikkre ahol a nem fizető bérlőt már 3 éve akarja kirakni a tulaj de csak nem megy. És ez nem egy elszigetelt eset.
Tehát akinek bármit is számít a saját ingatlana, az közjegyzőhöz megy a szerződéssel. Egyre többen. Hozzá kell szoknod.
Engem nem köröznek, én csupán csak azért nem akarok közjegyzői játékot, mert én fizetném tuti.
Node van ismerősöm, akit köröz a rendőrség és otthon nem lakhat, ott megtalálják a rendőrök és albérletet keres, de ha közjegyzős játékot hall, köszöni nem kéri. Ott kiderülne, mert a közjegyzőnél minden dolgot kidob a rendszer az emberekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!