Ha tulajdonomban van egy autó de nem én használom és a használója sok borsot tör mostanában az orrom alá, nem fizetget dolgokat (parkolás pl. ) csak rendszámmal ki tudom vonatni a forgalomból a helyi önkormányzatnál?
Szóval mit értünk az alatt, hogy "csak rendszámmal"? Odamész és leszereled a rendszámot? Szerintem a kivonatáshoz elég a törzskönyv is, az pedig gondolom nálad van.
Az orrod alá tör borsot viszont nem teljesen értem, ha ő az üzembentartó, akkor nem téged terhelnek a költségek. Ha csak "tartósan kölcsönadtad" akkor pedig vedd vissza.
3#
Igen a törzskönyv nálam van az autót a nejem használja,mivel most válunk csak ímélen tartjuk a kapcsolatot.Nem fizetett parkolások vannak amit ímélen szorgalmasan el is küldök neki,amit csak fizetget de vannak már ügyvédi felszólitások is,most telt be a pohár.
Tudom ezzel csak a továbbiakat előzöm meg de az is valami jelenleg, de szándékos a rosszakarat ez egyértelművé vált.
Szóval elég a törzskönyv?
6#
Köszi a linket meg a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!