Parkolóban történt koccanás esetén ki a felelős?
ő parkolt vagyis te voltál mozgásba, te tolattál ő bele! Ha nem férsz el, akkor vársz, de mivel ott volt szólhattál is volna, hogy "legyen szíves arrébb állni mert nem férsz ki"
Lényeg a lényeg te vagy a hibás, mivel te tolattál bele egy parkoló autóba!
Hát, szerinted? Ki ment neki kinek? Mert szerintem egyértelműen te. Azt nem értem, hogy lehet neked jogsid. Ha egy ember lett volna ott, annak is nekitolatsz?
Akármiért is ott állhatott az autó, ha lett volna kis esze, akkor kér betétlapot.
Köszönöm a válaszokat,de igazából még mindig furcsállom,h sem rendőrt nem akart sem betétlapot.. és 3 napja nem jelentkezik.
5.Drága!
Úgy lehet jogsom,h én vagyok Pusheen és megfenyegettem a vizsgabiztost,h tolatva elütöm g@cibe. De ez maradjon kettőnk közt,ha lehet.
Köszönöm!
a tolatás veszélye manővernek minősül..kétes esetben(mint most) meg kellene kérni valakit, hogy segítsen...akár az utat elálló autó vezetőjét...
nos ezért te vagy a hibás.
Aki nem akar rendőrt, sem betétlapot, az bizony valamiben sántikál..
ugye készítettél néhány fotót? mert figyeld meg, nemsokára nagyobb követelés érkezik, melyben felszólítanak a súlyos kár rendezésére. A tanuk neve megvan, ugye?
ha semmid nincs, akkor az bizony oboa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!