Egyetemista albérletbe jelentkezők közül öreg és perverznek tűnőt már zavartatok el?
Közös egyetemista albira gondolok ahol többen laktok együtt, így volt feladva is a hirdetés, erre jelentkezik ilyen 40-50 közötti gyanús, perverznek kinéző, kopasz pocakos fickó.
Nem is értem hogy gondolta ezt.
# 1
fú akkor ti is küzdöttetek ezzel :D
annyira idegesítő
"öreg és perverznek tűnőt "
Szóval te ránézésre már eldöntöd vadidegenekről, hogy "perverz".
Van baj a fejedben és nem is kicsi!
5-re:
Mert a fiataltól nem bánnák, ha megfektetné őket.
Én meg a ✨ csak lánynak/hölgynek kiadó✨ jellegű albérlethirdetésektől vagyok már rosszul.
Mintha minden nő csak patyolattiszta, a környezetére igényes lenne, ezzel párhuzamosan pedig az összes férfi egy piszkos, rendetlen disznó. Kiveszhetne már ez a sztereotípia az emberek tudatából.
Egyetemista srácként sokkal igényesebb vagyok sok lánynál, mégsem én kapom meg az adott szobát...
9-es teljesen igazad van!
Én kollégista voltam, és rengeteg lány- ill. fiúszobában jártam annak idején. Nincs különbség, mindkét nem tagjai között van rendszerető és trehány is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!