Lehet valamit csinálni ha a tulaj nem szól előre hogy jönni fog?
Nem szól hogy fog jönni. Én este értem haza,de láttam az ablaknál,hogy szerelt valamit.
Más eseteben is hallottam hogy a tulaj szó nélkül járkált be a lakásba.
Ilyen tulajjal mit lehet kezdeni?
"Pacta sunt servanda, ergo ami a szerződésben foglaltak azt be kell tartani. (Nem többet és nem kevesebbet.)"
Ha már játsszod a jogászt, akkor remélem pontosan tisztában vagy vele, hogy nem köthetsz olyan szerződést, ami törvénynek (rendeletnek, stb.) ellent mond. Teljesen totálisan felesleges belejogászkodni azt, hogy milyen módon lehet és kell a látogatásokat lebonyolítani. Csak egy nyamvadt lakáskiadásról van szó, nem pedig egy ezer milliárdos üzletről.
"Van egy jogelv, amit nem veszel figyelembe, mindig annak kell bizonyítani aki állít valamit."
És szerinted nekem nehezemre esne bizonyítani, hogy kivettem az albérletet? Vagy azt hogy bizonyítaná a tulaj, hogy tájékoztatott a látogatásról és én abba belegyeztem? Sehogy. Tehát továbbra sem nekem kéne magyarázkodni, de látom nagyon szeretsz ebben a kategóriában okoskodni.
"A stílus maga az ember."
Istentelenül primitív tudsz lenni a legtöbb itteni válaszban, ha ez megnyugtat. :) Én pont lesz..rom, hogy hányadik évedet taposod.
" Ilyen stílusú hozzáállással nem találkoztam amit Te képviselsz. Mindenkinek a békés megoldás volt jó. Rendőrségre feljelenteni a bérbeadómat... Vicc. Ha az cél hogy felmondjanak, akkor miért nem mondod Te fel a szerződést. Nem kell abból cirkuszt csinálni."
Ja igen: én azt nem értem, hogy egy egyértelműen és következetesen jogosulatlanul lakásba bemászkáló fél pártját miért véded körmödszakadtáig. Gondolom, mert pontosan ilyen alak vagy te is, de inkább ne válaszolj, mert elképesztő módon nem érdekelsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!