Mennyire éri meg most albiba menni? Olcsó, de kevés a fizetésem is.
Egyedülálló 27 éves fiú vagyok, voltam már régen albiba Pesten, azóta vissza költöztem egy kis vidéki faluba szüleimhez.
27 évesen már nagyon zavaró a szülőkkel élni, elakarok menni mindenkép.
Jelenlegi munkám nem fizet túl jól - vidéki viszonylatban elfogatható a nettó 200e, ehhez jönne a 60e Ft albi + rezsi 30 nm-ért kb. mondjuk havi 80.
120-ból megélni kicsit szűkös, főleg, h dohányzok is.
Nem te vagy aki autót akart venni a múltkor de kevés hozzá a fizetése, de attól még a cigiről nem mondana le?
Tudod mindent a cél érdekében! A kérdés, meg eleve érthetetlen. Definiáld már nekünk, hogy mit is jelent neked az, hogy megéri?
Ideje leszokni.
Most 27 évesen azért nem lesz pénzed, mert cigire költöd.
A 40-50-es éveidben meg azért nem lesz pénzed mert majd orvosra költöd.
Öregen meg....
Ja, az nem biztos, hogy leszel, ha dohányzol.
"120-ból megélni kicsit szűkös, főleg, h dohányzok is."
Egy doboz cigi min. 2.000 Ft/nap
Egy hónap alatt: 30 x 2.000 = 60-000 Ft/hó
Egy év alatt: 60.000 x 12 = 720.000 Ft
10 év alatt: 720.000 x 10 = 7.200.000 Ft azaz hétmillió-kétszázezer Ft.
És még te panaszkodsz, hogy nincsen pénzed???
Budapesten 60 ezer forintért csak egy nagyon ócska szoba kapható, valahol kinn a végeken.
A nettó kétszáz borzasztóan alacsony, ha itt is csak ennyiért találsz munkát, nem fogsz megélni ilyen kiadások mellett.
60 ezerből albérlet :D
Ha létezne még a Hős utcai gettó ott sem találnám ennyiért.
Egyrészről 60ezres albit 3 éve is megszorozhattad volna kettővel, másrészről a 80ezres rezsi meg mire, 30 négyzetméteren? Az én lakásom 47nmes, 35 a rezsije...
Nehezen nézem ki belőled, hogy valaha laktál alberletben ennyi rálátással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!