Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Most megéri Nagy-Britanniába...

Most megéri Nagy-Britanniába költözni?

Figyelt kérdés
Elvileg Anglia meg egyébként Németország is most vonza be a legtöbb külföldit, mert elvileg mindkét ország olyan mostanában, hogy alig kell dolgozni legalábbis kevesebbet mint az EU legtöbb országában főleg mint itthon. És jobb fizetést kap az ember mint valaha, de engem Nagy-Britannia érdekel inkább mert Angolul tudok, azon belül is nem Londonba hanem lehetőleg más nagy városba mennék. Persze mèg szívesebben mennék Kanada vagy Usa déli részére vagy Ausztráliába. De ahhoz több pénz kellene meg persze egy vízum.

ma 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

"alig kell dolgozni"

ezzel a szemlélettel odakint sem lesz fényes a jövőd.

ma 14:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem értetted mi volt a mondatnak a lényege, de ha ennyire ostoba felfogású vagy minek válaszolsz? Amikor pedig utána rögtön félig le is lőttem mi a lényeg. És sajnálom de nem fogom teljesen elmagyarázni az ilyen gyenge elméjűek kedvéért, pedig három mondat lenne de még csak azért sem. A buta emberek is tanuljanak meg gondolkodni, ha nem érted akkor sajnálom, így jártál, az IQ szintedhez meg csak gratulálni tudok akkor!
ma 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Anglia nem az EU tagallama, es mar nem olyan egyszeru a letelepedes, mint volt. Menj Irorszagba, angol nyelvu, EU-tag orszag. Vagy menj Nemetorszagba.

De ezzel tudassal, hogy szerinted kulfoldon keveset kell dolgozni, inkabb maradj otthon.

ma 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Brexit után meg kell küzdened a bürokráciával és nem kevés pénzt kell beleölnöd, hogy munkásként angliába gyere. Ezen belül a legbefogasóbb közeg pont London lenne, ahol hatalmas a munkaerő hiány, amit eleve kizártál.

Ezzel szemben más nyugat és észak europai országokban gond nélkül letelepedhetsz magyar állampolgárként és az angol nyelv mindenhol bőven elég, másnem turizmusban mész el szakképzettség vagy diploma nélkül.

ma 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Brexit..szerinted kérnek a külföldiekből? Amikor még erről csak szó volt,még én is gondoltam arra,hogy csak ki kéne menni oda. De aztán megszavazták a brexitet. ez egy jelzés,hogy a külföldi munkásokból nem kérnek.
ma 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a brexit nagyon necces volt, pár százalékkal nyertek.

Például London nagyon nem kért a brexitből, de eközben bevándorlók ellen mindennél szigorúbb törvények jöttek, hiába a munkáspárt került hatalomra. Szó szerint migránsok szöknek vissza Franciaországba

[link]

De a brexit a kelet-europaiak ellen született, szakképzetlen munkásoknak most még nagyon nehéz bejönni Angliába. És sok pénz.

ma 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Azért ne legyél már ennyire elszállva magadtól ráadásul ilyen suttyó megnyilvánulással.Te itthon sem élsz meg nem,hogy külföldön.
ma 15:32
 8/8 anonim ***** válasza:

"most vonza be a legtöbb külföldit, mert ... alig kell dolgozni"

Aha... Értem. Logikus. :D

Toronyban rendben minden?

ma 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!