Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérletbe szeretnék mosogatóg...

Albérletbe szeretnék mosogatógépet vásárolni,4-6terítèkes gép egy év garanciával nagyon rossz ötlet?

Figyelt kérdés

[link]

Itt árulnak olyan mosogatógépet amire csak 12 hónap garancia van.

Olyat szeretnék amit nem kell bekötni, mivel senki segítene a beszerelèsben. Ez ideialis lenne,mivel csak fel kell tölteni nehany kancsó vízzel.

Ennél csak egy gépet találtam olcsóbban, de az csak két terítèkes (bár 3 év garancia lenne rá) [link]

Mivel albérlet, és szerintem sokszor fogok még költözni, ezért ezt könnyebb lenne magammal vinni

Ti vásárolnátok egy év garanciával mosogató gépet?

Az első amit linkeltem szárít is. Így nagyobb esellyel mehet tönkre?

2022. dec. 6. 18:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Bérbeadó vagyok, én ilyesmibe nem mennék bele. Ha nem tud kézzel mosogatni (???), akkor nem az én lakásomat kereste.
2022. dec. 10. 17:49
 32/33 A kérdező kommentje:

Nem engedne háztartási gépet bekötni ,ha Önnek nem kerül egy forintba se? Konyhaátalakításról,lakás átalakításról itt nincs is szó.

Amúgy is saját bútorokkal és saját háztartási gépekkel bèreljük.

A rezsi fogyasztás alapján fizetjuk be. A lakástulajdonosnak semmibe se kerülne ha még egy háztartási gépet vennénk ide.

Vagy mi az amiért ez kizáró ok?

Van egy kollèganőm. Még csak nem is szobát bèrel,hanem egy ágyat. A lakásban semmi se működik. Kaját nem tudják hűtőben tárolni. És a tulajdonos nem engedi hogy uj gépet vegyenek oda saját költsègre. Egy korszerűbb gép beruházását se engedi. Az ilyen tulajdonosnak hol van a gerince?

Ablakot nem tudják becsukni egy hiányzó alkatrész miatt teljesen. Tulajdonos szèttárja a karjai,nem tud mit csinálni. Zarlatos náluk a villanyvezeték. Így villanyt se lehet kapcsolni a fürdőszobában. Náluk a lakás tulajdonost ez se érdekli. Szerelőt nem enged hívni. Hősugarzót se vihetnek a lakásba. Annyira fèregsèg az ilyen hozzáállás

2022. dec. 10. 20:39
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmazzunk egyértelműbben:

Én a saját lakásomat részben bútorozva és gépesítve adom ki. Főzőlap, tűzhely, hűtő, mosógép, mikró és klíma természetesen van. Mosogatógép nincs, nem is lesz, mert a konyha nagyon kicsi, mert nincs hova tenni, mert a lakás most lett teljes körűen felújítva és nem fogjuk szétverni. Aki bérli a lakást, ezt kapja. Nyilván tévét, számítógépet, pultra tehető kávéfőzőt, vízforralót, stb, vesz magának, ha kell. De bármilyen elektromos készülék csak akkor hozható, ha átalakítás nélkül csatlakoztatható és elbírja a rendszer (ami szintén fel van újítva), illetve ha nem kell hozzá bútort/konyhaszekrényt bontani.

Ha ez így nem felel meg, akkor másik lakást kell bérelni.

2022. dec. 10. 21:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!