Albérletbe szeretnék mosogatógépet vásárolni,4-6terítèkes gép egy év garanciával nagyon rossz ötlet?
Itt árulnak olyan mosogatógépet amire csak 12 hónap garancia van.
Olyat szeretnék amit nem kell bekötni, mivel senki segítene a beszerelèsben. Ez ideialis lenne,mivel csak fel kell tölteni nehany kancsó vízzel.
Ennél csak egy gépet találtam olcsóbban, de az csak két terítèkes (bár 3 év garancia lenne rá) [link]
Mivel albérlet, és szerintem sokszor fogok még költözni, ezért ezt könnyebb lenne magammal vinni
Ti vásárolnátok egy év garanciával mosogató gépet?
Az első amit linkeltem szárít is. Így nagyobb esellyel mehet tönkre?
Áááá.... most olvasom...
"A mosogatógépet ugyanis a mellékelt tömlő segítségével közvetlenül a vízforráshoz is csatlakoztathatod, akárcsak egy hagyományos mosogatógépet, ha pedig nincs ilyen lehetőséged, akkor kézzel is tölthetsz vizet a MIDEA MFD42S100W-CZ-be - ciklusonként négy kancsó víz (5 liter) elegendő. Ezenkívül egy praktikus hangjelzés figyelmeztet az optimális vízszintre."
Tehát ciklusonként kell beleöntögetni a vizet, ott kell állni mellette, és figyelni, hogy mikor kéri a vizet. De az még mindig nem világos, hogy mi lesz a szennyvízzel....
százezerért inkább vegyetek fel bejárónőt. :-D
Szerintem egy program elmosásához elegendő lehet az 5 liter víz.
Amit gondolom eloszlazva használ fel. Biztos hogy nem a használt habos vízzel őbliti el a végén.
A nagyobb gépek is összesen kb 10-12 liter vizet használnak el egy mosás alkalmával
Ketten vagyunk. Párom ellenzi nyilván az egész ötletet. De munka és tanulás mellett megkönnyítené a hétköznapokat.
Ha egyedül élnèk nem ruháznèk be rá.
Csak elèg szívás lenne ha következő albérletben már amúgy is lenne. Bár szerintem elég ritka az olyan lakás ahol van.
Itt a legjobban az rémiszt meg az ára mellett,hogy csak egy év garancia van rá. Kétszer nagyobb gépek nem kerülnek ennyibe.
Ez pènzkidobàs
A tulajjal beszéld meg, hogy oldja meg.
Bár én nő létemre meg tudtam oldani úgy, hogy semmi extra nem kellett hozzá
T idom a fali csap alá, szifoncsere és beépíthetőt vettem, úgyhogy befért a szekrénybe
Nem fogok venni. Tényleg pénzkidobás. Köszi
:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!