Albérletbe szeretnék mosogatógépet vásárolni,4-6terítèkes gép egy év garanciával nagyon rossz ötlet?
Itt árulnak olyan mosogatógépet amire csak 12 hónap garancia van.
Olyat szeretnék amit nem kell bekötni, mivel senki segítene a beszerelèsben. Ez ideialis lenne,mivel csak fel kell tölteni nehany kancsó vízzel.
Ennél csak egy gépet találtam olcsóbban, de az csak két terítèkes (bár 3 év garancia lenne rá) [link]
Mivel albérlet, és szerintem sokszor fogok még költözni, ezért ezt könnyebb lenne magammal vinni
Ti vásárolnátok egy év garanciával mosogató gépet?
Az első amit linkeltem szárít is. Így nagyobb esellyel mehet tönkre?
Ott vagytok ketten basszus es nem igaz, hogy nem tudtok elmosogatni. Osszatok fel a munkat! Minden nap, minden fozes/ kajalas utan azonnal el kell mosni a cuccokat es kesz. Egyszerre max 5 percet alltok igy a mosogato felett.
Ez ilyen nehez? 😂
A (normalis) mosogatogep tenyleg megkonnyiti az eletet amugy, de szerintem egy ket fos haztartasban nem annyira letszukseglet.
Rá lehet több módon is
T elemet be lehet pl rakni a fali mosogatócsap mögé
24: van erre speciális sarokszelep, minden szerelvényboltban, barkácsáruházban lehet kapni. Alul, a vízkiállás mosogatóhoz tartozó részéhez kell felszerelni:
Találsz róla leírást is, hogyan kell bekötni. Pl itt:
UGyanúgy a lefolyószifonhoz való bekötés sem túl bonyolult:
VAn kép is:
"A tulajjal beszéld meg, hogy oldja meg."
Amire természetesen nem kötelezhető a tulaj, hiszen a bérlő megtekintett állapotban, mosogatógép nélkül vette ki a lakást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!