Kiadnátok a lakásotokat stabil munkahellyel rendelkező egyedülálló édesanyának a gyerekével a lakásotokat?
Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 19:50
11/13 anonim válasza:
Kisállat-nagyállat, gyerek, barnaság kizáró okok.
12/13 anonim válasza:
Sose értem meg miért nem lehet kisalattal költözni üres lakásba, saját bútorokkal. Kaució fogalmával sokan nincsenek tisztában. Aki ilyen szinten bizalmatlan arra rohadjon rá a lakása.
15 éves macskám egy butoromat se tette tönkre. Szerencsés vagyok,H nekem sikerült macskával albérletet találni. De nagyon sajnálom aki nem tud a kisállatával költözni.
Bármelyik ismerősöm vagy ha a lakás tulajdonos jön havonta a lakberert észre se veszi hogy itt egy macska is él. Annyira tisztaság és rend van.
13/13 anonim válasza:
Az te vagy.
10bőp, de lehet hogy 100ból az az 1!
Na ez alapján inkább dönt a tiltás mellett egy tulaj... tudnék mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!