Mennyire nehéz egy szobatiszta kismacskával albérletet találni Budapesten? Egyedülálló, nem dohányzó vagyok, havi 450 ezer forintos bevétellel.
Van az a pénz.
De mit kezd a macska, amíg te dolgozol?
Fú,ki kell fogni nagyon. :/
Mi nehezen találtunk.
Fel kell hívni azt is,ahol nincs írva az állattartás,hátha. Amúgy a cicát talán egy fokkal jobban tolerálják,mint a kutyát,de így is sokáig tartott.
Esetleg lépj be facen az albérlet gyerekkel/háziállattal csopiba. Ott szoktak hirdetni.
Mi könnyen találtunk, meg kell kérdezni ott is, ahol nem írja kifejezetten, hogy állattal nem.
Bútorozarlan lakást könnyebben fogsz találni.
Nekem 16 kerületben van másfélszobás lakásom.
Mindig szívesebben adom ki a lakásomat annak akinek kutyája, macskája van, mint azoknak akiknek gyerekük van. Lehet lepontozni, de tapasztalatból mondom: Gyerekek sokkal nagyobb kárt okoznak mint a háziállatok. Kétszer adtam ki gyerekes családnak, soha többé. Legutóbb 2 diáklány bérelte a lakást, mindkettőjüknek volt 1-1 kutyájuk. Nem volt panaszom velük.
Jó tanács: Ha esetleg valaki hajlik arra, hogy menjen háziállat is, de még bizonytalan, akkor ajánlj fel + kis összeget a cicára. pL: bérleti díj havi 70 ezer + 3000 háziállat díj. Vagyis havi 73000 forint. Vagy legyen magasabb a kaució, az esetleges állat rongálás miatt.
"De mit kezd a macska, amíg te dolgozol?"
Kapaszkodj meg: főz, mos, takarít, ablakot pucol. Az enyém fel is porszívózik, de csak kétnaponta.
Amúgy: szimplán alszik, néha szétpakolja a játékait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!