Kiadnátok a lakásotokat stabil munkahellyel rendelkező egyedülálló édesanyának a gyerekével a lakásotokat?
Ki, de hivatalosan csak.
Lehet bukok havi párezer forintot, de biztosítva vagyok.
Közjegyzői szerződés stb.
Illetve érdemes lenne megigényelni feltöltős mérőórát ami lekapcsol ha nincs rajta egyenleg
Gyerekes szülőknek maximum olyan lakást adnék ki, ami átlagos állapotú, tehát nincs drágán felújítva,amit a gyerek/háziállat könnyen tönkre tehetne.
Azonkívül csak bútorozatlanul. A légkondi esetleg jól jöhet, de pl: mindenki mosási igénye más, ne kiadott mosógépen éljen, ha lehet, mert azt is könnyű tönkretenni. Hűtőt, mikrót azért illik betenni a lakásba, tapasztalatból mondom, hogy annyira hamar nem mennek tönkre.
Mindent mást oldjon meg a bérlő, az én berendezésemet ne tegye tönkre se gyerek, se háziállat, mert a lakáskiadás valóban nem karitatív szolgálat.
Amúgy 4. Éve adok ki 1 szobát lakásomban, sajnos voltak bérlők, akik jelenlétem ellenére sem tisztelték a lakást semennyire.
Szőnyeg, fal összekenve valamivel, leállt a falióra elem miatt, erre azt a falat is összekente valahogy, mert "jót akart és csak kicserélte az elemet". Nem kapta vissza a kaució felét, mert túl sok mindent vágott tönkre nekem egy év alatt és még engedékeny is voltam.
Közjegyző előtt tett kiürítési nyilatkozat, plusz a gyerek miatt befogadó nyilatkozat. Ezekkel 1 hónap alatt kirakják bármikor ha baj van, moratórium és tél ide vagy oda.
Ezek nélkül meg senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!