Aki albérletben lakik ahhoz milyen gyakran megy a tulaj?
Milyen gyakran?
Milyen indokból?
Mit szólsz ehhez?
Nálam amikor működött a dolog, akkor úgy volt, hogy szóltak, hogy jönnek, volt kulcsa a lakáshoz, de a szobához nem. A szobát zártam, a pénzt kitettem a konyhapultra és ennyi. Néha össze futottunk akkor aláírtam hogy legyen nyoma, de ezzel gond sosem volt.
De voltak rossz élményeim is olyan tulajjal aki "az én lakásom" módon jött-ment, mert volt egy szobája amiben a lomokat tárolta. Eleinte nem volt gond, aztán jöttek olyan dolgok, hogy hazamentem és már alsógatyában mászkált a lakásban, vagy egyszer vasárnap este egyszer csak matatnak a zárnál és benyit a tulaj, hogy hát ő talált munkát és hétfőtől ott fog lakni mellettem.
Örülök, hogy már saját ingatlanom van.
Soha nem jött fel hozzánk a tulaj.
Mi is tervezünk venni és kiadni lakást, megbeszéljük majd hogy mi legyen.
Én kicsit bántam hogy nem jöttek, mert rumlisok vagyunk. Ha jön valaki akkor összepakoljuk a dolgainkat, de hosszútávon megtartani nem tudjuk, úgy legalább havonta egyszer összepakoltunk volna rendesen
A közmüvek (gáz, villany)a mi nevünkön vannak, csekken fizetjük. A fütés és víz benne van a lakbérbe. A lakbért utaljuk.
A tulaj pont alattunk lakik.
2008 óta lakunk itt. Még nem volt nálunk.
Havonta jön a pénzért, de akkor a párjával együtt, és képesek fél órát elbeszélgetni, kényelembe helyezni magukat, kérdés nélkül letelepedni a fotelbe.
Nem örülök neki, nekem őszintén az az ideális, hogyha küldi a számlát, én meg utalok és mondjuk évente egyszer ránéz a lakásra. Nincs takargatnivalóm, de a tulaj nem egy barátom, egyszerűen egy szolgáltatásért fizetek neki. Közel 400 ezer forintunk van nála letétben, és szerződés arról, hogy kiköltözéskor elszámolunk az esetlegesen keletkezett károkkal. Nehezen tűröm, ha ellenőrizgetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!