Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Van itt aki Budapestre költözö...

Van itt aki Budapestre költözött és megbánta? Miért?

Figyelt kérdés

Az is érdekelne aki odaköltözött és nagyon szeret ottlakni. Milyen ott? Mik a tapasztalatok?

Nem helyiek véleménye érdekelne, mert vidékiként teljesen más ez, mint ott felnőni! :)

2022. okt. 28. 09:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Azzal kezdeném, hogy nincsen egységes Budapest. Ebből kifolyólag nem mindegy, ki hova költözik, ki hova tud költözni.

Én Kőbányának egy lakótelepi részén tudtam lakást venni, hát hogy mondjam, ez nem Budapest. Nincs itt semmi, szakadt, csórók az emberek, este 8 után már az utcán nem látsz senkit. Ráadásul a pezsgőbb belváros innen már messze van, autóval még csak-csak elérhető, tömegközlekedéssel már 40 perc ami azért sok.

Előtte 10 évig albérletben éltem a 11. kerületben. Na az teljesen más. Egyszerűen más közeg, más emberek. Sokkal közelebb volt onnan minden, gyalog távolságra a Duna partja, 15-20 perc a belváros, a természet, hegyek is elérhetőbbek voltak ami nekem fontos.

Vagy a belvárosi létnek is megvan az érzése, kilépsz az utcára és nyüzsgés van este, nappal is sok az ember, pezsgő érzésű az egész. Alapból szerintem az ilyen nagypolgári lakásoknak van egy "élménye" a nagy belmagasságú terei miatt. Voltam költözés miatt 1 hónapot Arbnb lakásban, az elején élveztem, de hosszú távon azért nem laknék ott.

2022. okt. 29. 12:47
 22/23 anonim ***** válasza:
77%

Azt tegyük hozzá, nem csak eszel.

Tisztálkodó szerek, tisztítószerek, apróbb kiadások is viszik a pénzt.

2022. okt. 29. 12:58
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
21: 11 és Kőbánya között azért sok minden van. Ez nagyon a két véglet. Mi a 4. kerben lakunk tökéletes. Fiatalnak, családnak, idősnek. Ezt nagyon ajánlom.
2022. okt. 30. 07:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!