Ki fizeti? Albérlő vagy a tulaj?
Párommal lakunk ebben az albérletben egy éve, egyetemisták vagyunk mindketten. Ma csináltam egy nagytakarítást a nyárra amíg nem leszünk, erre a konyhai (kerámia!!) mosógatókagyló felénk eső oldalán látok egy repedést, nagyon vékonyka nem folyik ki a víz stb., de hát én majdnem elájultam amikor megláttam. Nem is értem teljesen normálisan mosogatunk meg minden erre ez történt.. Teljesen elkeseredtem, hogy így a sz@ros kauciónak egy része biztos elmegy erre..
Tulajunk teljesen normális, sztem ezzel is megértő lenne, de az anyjától én tartok..
Legjobb, ha garanciális a mosogatókagyló, mert a gyártó cseréli akkor.
Biztos kerámia? Nem is láttam még olyat. Találsz a neten olyat boltban, hogy megmutasd?
Köszönöm a válaszokat!! Picit megnyugodtam most :). Az anyja kérdezte még, hogy tudjátok jól takarítani a kerámia mosogatókagylót?
Küldök egy linket, hogy milyen [link] ilyen , de ez silgranit, akkor biztos eltévedt a nő
Ha nincs rajta külsérelmi nyom, akkor mégis hogy bizonyítják, hogy nem rendeltetésszerű használat miatt repedt meg?
Ha garanciás, akkor verjék le a kereskedőn, ha meg nem, akkor bizonyítsák, hogy ti tettétek tönkre (nem tudják).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!