Van Budapesten olyan környék/utca/kerület ami mindenképpen elkerülendő lakásbérlésnél?
Kaposvári vagyok, mindössze háromszor voltam Budapesten egymagam, de egyetem miatt nyár végén felköltözök, de amit tapasztaltam, hogy sok ember fél lakást venni egyes részein a városnak.
Természetesen a Hős utca és Blaha hírnevét én is hallottam már, de vannak még olyan környékek, ahova nem ajánlanátok, hogy költözzek?
Illetve, melyik környéket ajánlanátok? A sulim a 7. kerületben van, de szívesen metrózok/villamosozok is.
4: Szerintem semmiben nem különbözik az utcafront a Magdolna utcában, mint a Batthyány utcában. A fő különbség a társasházon belül mutatkozik meg, ott lakva. Pl. sokan nem fizetnek közös költséget, szegénység miatt, így azt meg kell emelni a fizetők terhére.
Ilyen dolgok miatt nem vonzó nekem az az utca, nem az utcakép miatt, az ugyanolyan belváros, mint a többi.
Kiváncsi vagyok, Google-fotókon miféle különbséget látsz.
hát azért a B. utcában ilyeneket nem látsz...
[link] ,19.0840579,3a,75y,320.37h,97.19t/data=!3m6!1e1!3m4!1sHH9pNmcl-VmehilxC-6fqQ!2e0!7i13312!8i6656
#5 Most direkt megnéztem, de szerintem azért bőven látható a különbség!
De ha van rá igény, akkor próbáljuk behatárolni a józsefvárosi gettót! Délről az Orczy-kert és Semmelweis Klinikák. Keletről Orczy út és Fiumei út. Északról II. János Pál Pápa tér. Nyugatról nem éles a határ, főleg mióta új építésű drága épületeket húznak fel arra felé, de Szigony utca / Koszorú utca / Nagy Fuvaros utca már biztosan gettó.
A kérdező mondta a Blahát. Technikailag nem része a gettónak, csak egy nagy csomópont, ahol a végállomása van például a "hírhedt" 99-es busznak, ami a gettót végigjárja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!