Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Van Budapesten olyan környék/u...

Van Budapesten olyan környék/utca/kerület ami mindenképpen elkerülendő lakásbérlésnél?

Figyelt kérdés

Kaposvári vagyok, mindössze háromszor voltam Budapesten egymagam, de egyetem miatt nyár végén felköltözök, de amit tapasztaltam, hogy sok ember fél lakást venni egyes részein a városnak.

Természetesen a Hős utca és Blaha hírnevét én is hallottam már, de vannak még olyan környékek, ahova nem ajánlanátok, hogy költözzek?

Illetve, melyik környéket ajánlanátok? A sulim a 7. kerületben van, de szívesen metrózok/villamosozok is.

2022. máj. 17. 16:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
A 7. Kerület pont megfelelő.
2022. máj. 17. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
A 7. kerületnél se mindegy, hogy melyik részén...
2022. máj. 17. 17:11
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
A Blaha Lujza tér fele a VII. kerületben van.
2022. máj. 17. 18:31
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Azt javaslom, hogy használj Google-térképet! Pl. ha azt mondom, hogy Magdolna utca, akkor az Google-térkép Street View-jával is egyértelmű, hogy nem lakik ott szívesen az ember.
2022. máj. 17. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

4: Szerintem semmiben nem különbözik az utcafront a Magdolna utcában, mint a Batthyány utcában. A fő különbség a társasházon belül mutatkozik meg, ott lakva. Pl. sokan nem fizetnek közös költséget, szegénység miatt, így azt meg kell emelni a fizetők terhére.

Ilyen dolgok miatt nem vonzó nekem az az utca, nem az utcakép miatt, az ugyanolyan belváros, mint a többi.

Kiváncsi vagyok, Google-fotókon miféle különbséget látsz.

2022. máj. 17. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:

hát azért a B. utcában ilyeneket nem látsz...

[link] ,19.0840579,3a,75y,320.37h,97.19t/data=!3m6!1e1!3m4!1sHH9pNmcl-VmehilxC-6fqQ!2e0!7i13312!8i6656

2022. máj. 17. 19:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Most igazából ez olyan, hogy Hős utcánál sem mindegy, hogy a körúton belüli részen laksz, ami átlagosan semmilyen, vagy a hírhedt gettóban, ahol meg nem fogsz legálisan lakni és messziről látod, hogy nem oké a hely.
2022. máj. 17. 20:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#5 Most direkt megnéztem, de szerintem azért bőven látható a különbség!

De ha van rá igény, akkor próbáljuk behatárolni a józsefvárosi gettót! Délről az Orczy-kert és Semmelweis Klinikák. Keletről Orczy út és Fiumei út. Északról II. János Pál Pápa tér. Nyugatról nem éles a határ, főleg mióta új építésű drága épületeket húznak fel arra felé, de Szigony utca / Koszorú utca / Nagy Fuvaros utca már biztosan gettó.

A kérdező mondta a Blahát. Technikailag nem része a gettónak, csak egy nagy csomópont, ahol a végállomása van például a "hírhedt" 99-es busznak, ami a gettót végigjárja.

2022. máj. 17. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egy bevált teszt, hogy hová viszik ki a pizzát. Ha a pizzafutár nem vállalja a kiszállítást, az minimum gyanús.
2022. máj. 24. 11:39
 10/12 anonim válasza:
Èn mikor katona voltam Bp-en minden este kèsőn a Hős utcàban jàrkàltam,s nem tudtam hogy az ilyen hirhedt utca. Elèg lepusztultnak tűnt,betört ablakokbòl itt ott nem a Mariska neni nèzett ki hanem pitt bull kutyus. De hala Istennek sosem volt semmi gondom arra,lehet h ez a magabiztos jàràsomnak is köszönhető
márc. 4. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!