Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakást szeretnék vásárolni,...

Roxy113 kérdése:

Lakást szeretnék vásárolni, Salgótarján, Úttörők úton lévő lakótelepen (Lőwy Sándor és Tanács út közötti) milyenek, élhető, normális környék vagy inkább elkerülendő?

Figyelt kérdés

2020. febr. 8. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó környék a Vásártér pl. Pálfalvához képest. Nyugisabb hely. Az iskolák, boltok, gyógyszertárak, buszmegállók könnyen megközelíthetők onnan. Én salgótarjáni vagyok, de én ebből a városból inkább menekülök. "Olcsó" az ingatlanár, de kevés a munkalehetőség. A közösségről és a buszközlekedésről nem is beszélve.
2020. febr. 9. 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
én mindig tudtam, hogy ez egy szocreál város, de ennyire, hogy komolyan van még Úttörő és Tanács utca? :D
2020. febr. 9. 01:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,igen én is Hatvanba ingáznék,munkám miatt,Tarjánban csak a lakást venném(Hatvan most még drága nekem)és igen tényleg furák ezek az utca nevek,😅 (nagyon szoc reál).
2020. febr. 9. 01:19
 4/5 anonim válasza:
13%
Iszonyat proli
2020. febr. 9. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekünk a Vásártéren van lakásunk, vadászunk valami állásra, hogy végre be tudjunk költözni. Párom gyerekkorában rengeteget volt ott, én is megkedveltem a környéket. Nyugis, minden közel van és Salgótarjáni viszonylatban egész jó hely. Én úgy gondolom, hogy egy pesti nyóckernél ezerszer jobb.
2020. febr. 12. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!