Sülyságpon, főleg a hegyen, magas részeken mennyire rossz a lakosság? Tudtok még mondani, hasonlóan szép, HEGYEK ölelte hasonlóan olcsó helyet a közelben? Normális lakossággal.
Nem lakom Sülysápon, csak onnan 10km-re,de nem tudok róla, hogy rossz híre lenne a hegynek.
Az tudnod kell, hogy akiktől félsz, azok nem a lakóhelyükön bűnöznek, hanem 6 faluval arrébb.
Ahol én lakom, ott 2 család lakik csak, soha nem volt velük helyben probléma. Viszont mindig történnek betörések, amit monori, szecsői cigányok követnek el.
A legnagyobb baj az ilyen szomszédsággal, hogy kibírhatatlan a közelükben az élet,zajosak, szemetelnek, semmilyen emberi lakhatási törvényt nem tartanak be, még a legdisztingváltabb sem.
És ez még rosszabb, mintha időnként betörnének, mert nincs nyugalmad.
Beszélgess a helyiekkel erről, ott kompetensebb választ fogsz kapni, mint itt, ahol kicsi a valószínűsége, hogy pont a hegyről lesz valaki.
Egyébként én Úrit, Tápióságot, Tápiószentmártont (nem keverendő Szentmártonkátával!) ajánlanám nyugalom és földrajzi különlegességek szempontjából, de a legjobban ellátott és a legközelebb Pesthez mégiscsak Sülysáp van.
Itt egy kis ismertető a Tápió vidékének földrajzáról, némi történelemmel vegyítve:
Mende!
5 éve költöztem le Pestről.
Szeretem,szép élhető, jó a levegő.
Van pár roma család,de nincs velük gond!
A bejárás szar!
Sürün nem jön a vonat. Minden nap autóval húzós.
Piacra Sülybe járunk Vas.nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!