Melyek az elkerülendő környékek Budapesten?
Közbiztonság szempontjából pl. a 2. kerület is rossz(sok a betörés). De az utcai bűnözésben ez a 3 a legrosszabb: 8. ker(a körúton túli része), erzsébet, soroksár.
Közlekedés szempontjából ezeket kerüld el: 17, 18, 22
Mindkét szempont közrejátszik egy kicsit: csepel, békásmegyer, 15, 4
Én a helyedben valahová belbudára, vagy a körúton belüli részre költöznék.
Mindenhol vannak rosszabb, jobb részek, bár Buda valamivel biztonságosabb. Én ahol laktam, 11. kerület, azt szerettem, 7. kerület (hajléktalanok és kutyagumik mindenhol), 9. kerület (rehab. rész).
Ahova semmiképp ne menj: 8. ker Szigony- Diószeghy-Illés- Orczy környék, 9. ker Gát utca, 10. ker. Hős utca+ ipartelepes része, ezeket ismerem, és rengeteg "elem" ficeg arra. A többiek majd még kiegészítik az infóimat.
Kösz az infókat.
Több dolgot is figyelembe véve eddig az 1-5-6-7-13-14. kerület és a 2. kerület Dunához viszonylag közelebb lévő része érdekelt.
a többiek már megírták a lényeget.
azt javaslom, ha van időd és energiád, akkor döntsön a tapasztalat. sétálj el arra egy barátoddal vagy a pároddal nappal és este is. ha el tudod képzelni az adott környéken a számodra nyugodt életet minden napszakban, akkor keress ott egy neked tetsző lakást.
mi így találtuk meg álmaink otthonát, imádjuk a környéket és a lakást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!