Mennyi ideig tartott nálatok az összecsiszolódás új lakótárssal?
Figyelt kérdés
Beköltöztem nemrég egy velem egykorú férfi mellé. Jól elvagyunk,viszont úgy érzem, még méregetjük fel a határokat. Nem tudom, mennyi idő, míg ez oldódik.
N
2022. máj. 8. 17:30
3/7 anonim válasza:
Hú, én nem költöznék senki mellé. Férfi vagyok, de a saját terem nekem kell.
6/7 anonim válasza:
Milyen határokat méregettek fel? Normálisan, egymást nem zavarva kell élni alapból, és akkor szóba sem kerülnek semmiféle határok.
7/7 anonim válasza:
Azóta hogy vagytok? :) remélem oldódott a feszkó.
Én nőkent sosem lettem volna képes idegen férfiakkal lakni. Egyrészt amikor albiba kerültem, még sosem volt barátom, csak húgom van, nem akartam elképzelni, milyen lehet egy sráccal élni csak úgy, meg nem is hallottam erről jókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!