Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetk lehet a férfiakat...

Szerintetk lehet a férfiakat tanítani? Másoknak is nehézkes az összecsiszolódás?

Figyelt kérdés
Kapcsolat elején vagyunk és nem úgy kezel ahogy én ahhoz hozzászoktam. És ez rosszul esik, sokat sírok miatta.Pl most is egy hete megbeszéltük, hogy hétvégén találkozunk, erre előjön azzal, hogy hozzá jön fel haverja hétvégén aki vele akarja az idejét tölteni...DE mehetek én is. Ti mennétek?Miért nem lehet ezt úgy menedzselni, hogy velem van 2 órát pl és utána a haverjával a hétvégén?Hiába mi beszéltük meg előbb, ebből az következik, hogy huszadlagos vagyok a fontossági sorrendben. Szerintetek egy ilyen fiúval, aki ennyire nem érti a lelki világomat, nem lehet mit kezdeni? Nem akarok a "hisztis" lenni...hagyjam ezt a pasit?

2014. jan. 21. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért még tehetsz egy próbát... a legtöbb párkapcsolatban az a gond, hogy nincsenek lefektetve a határok és nem tudják a prioritásokat, hogy mivel meddig mehetnek el. Pedig ez sok embernek nem jön magától, hacsak nem egy különlegesen emocionális egyed.

Szóval már csak azért is illene veled lennie, mert neked már elígérkezett. Szóval a minimum, hogy megkérdezi, hogy bocsi drágám, de nem halaszthatnánk?

Én megbeszélném vele ezeket a dolgokat, hogy mi a fontos, és adott helyzetekben mit, hogyan kéne...

Azt ha aztán sem, akkor mennék tovább.

2014. jan. 21. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezen nincs mit ragozni: tuskó barom a "barátod".

A helyedben próbaként nem keresném egy hétig. Ha nem hív, a legközelebbi alkalommal dobd ki, mert nem érdekled.

2014. jan. 21. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Tanítani? Mire? Hogy fontos legyél neki? :D

Vagy önszántából szán rád időt, vagy sehogy, szerintem ne alázd meg magad. Lehet, hogy még túl fiatal, nincs kész olyan komoly kapcsolatra, mint amit te szeretnél, vagy csak a te társaságod nem élvezi annyira, de mivel épp nincs más, elvisel egy darabig (ezek csak tippek, egy alkalommal hogy így alakult, semmit sem jelent!).

Mindenesetre ha neked fontos, hiszti és számonkérés nélkül a következő találkozás alkalmával beszéld át vele, hogy mik az érzései, mennyire szeretne veled komoly kapcsolatot, mik a főbb, megingathatatlan hozzáállásai a továbbiakkal kapcsolatban.

Ha nagy az ellentét, jobbra el.

2014. jan. 21. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én úgy cselekednék ahogy írtad... vagy át tenném más napra a haverjaimat, már csak azért is, mert Veled előbb beszéltem meg és biztosan megértenék ők is ha nem hülyék.
2014. jan. 21. 21:11
 5/5 Költőnő? ***** válasza:
ezt, így ahogy ide leírtad, elmondtad neki is?
2014. jan. 21. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!