Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ilyen fizuval mennyire jövök...

Ilyen fizuval mennyire jövök majd ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tudom, nincs pontos szám, csak nagyjából érdeklődöm :D

Júniusban költözöm végre, egyedül, másfél szobás albiba, 230 nettót kapok jelenleg, az albi 70+közös költség(6600)+rezsi lesz, így mennyire fogok tudni jól kijönni? :D (nem használok sok vizet, villannyal igen csak spórolós vagyok). Tv, internettel együtt ki tudok jönni max 100-110-ből?

2022. ápr. 25. 22:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

#20: Mi is minőségi élelmiszert vásárolunk. Virsliből mi is csak a magas hústartalmút, amiből 1000-1200 forint egy 40 dekás. Gyümölcslé megvan olcsóbban is: Lidl-ben almalé 230, narancslé 280 körül van. Oké, az sűrítményből, de 100%-os.

Egyébként ha egészséges italt akarsz, ami finom és nem drága, akkor tea. Lefőzöl egy nagyobb adagot és mehet a hűtőbe.

A kávéba a mandulatej is túlzás. A feleségem is laktózérzékeny. Laktózmentes tejet veszek. Kicsit drágább, mint a sima (330-380 forint literje), de nem olyan horribilis, mit ezek a növényi tejek.

Szalámiból pl. az Aldi saját márkás fajtája: 1700 forint a 40 dekás és a Pick gyártja. Teljesen ugyanaz, mint a Rákóczi szalámi, de jóval olcsóbb.

Szóval még minőségi kajával is sok a havi 100 ezer egy emberre!

2022. ápr. 28. 13:04
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy a laktózmentes dolgokba van tejfehérje, nekem pedig ezzel van a problémám.

Kezdeteben volt 100-120 amíg nem tudtam mit mivel lehet kiváltani, és ugyan úgy akartam étkezni, mint korábban. jelenleg kb 60-70000.

Jah igen az kimaradt, hogy tojást sem ehetek. Így többnyire vegán dolgokat kell vennem, viszont húsevő vagyok.

2022. ápr. 28. 13:19
 23/28 anonim ***** válasza:
59%

Tejfehérje? Huh, na az már komolyabb gond, elég vacak lehet.

A sajtról én pl. képtelen lennék lemondani.

2022. ápr. 28. 13:28
 24/28 A kérdező kommentje:
Emberek, nagyon elment a tema masfele :D halisten nincs ilyen problemam, nem kell semmimentes elelmiszert meg italt vasarolnom, vizet iszok szoval udito se kell, szerintem en boven kihozom a dolgot 40 max 50 bol:D de azert koszi!
2022. ápr. 28. 14:01
 25/28 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, nem tudom hány éves vagy, de nekem 35 évesen már jöttek a problémák. Előtte én is azt hittem, hogy nem gáz 3 napig paprikáskrumplit enni. Azárért tényleg figyelj oda magadra, mert én majdnem cukorbeteg lettem, és nem azért mert halomra ittam a kólát, meg ettem a csokit, és lógtam a Mekiben hanem a legolcsóbb kaják (rizs, krumpli, tészta, fehérkenyér, stb) miatt.
2022. ápr. 28. 14:29
 26/28 anonim válasza:
4.az egyik az én kérdésem, ne keverd...
2022. ápr. 29. 04:42
 27/28 anonim ***** válasza:
Ki lehet jönni ennyiből, de piszkosul meg kell nézned mire költesz. Számolj még olyan apróságokkal mint bérlet és egyebek. Ha beteg leszel máris kevesebbet kapsz kézhez. Hónapról-hónapra fogsz élni, 0 tartalékkal. Akciós termékek, ruha nuku, bármilyen váratlan kiadásra nix zseton, kaját magadra főzöd.
2022. máj. 4. 01:52
 28/28 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, szerintem te úgy gondolod ezt a havi 40et kajára, hogy még életedben nem tartottad fenn magad egyedül.

Úgy elég, ha otthon van alapanyag mindig, és veszel hozzá egy kenyeret, felvágottat, vagy főzöl egy paprikáskrumplit mert van otthon olaj meg krumpli amúgy is.

Ha mindent magadnak veszel egyedül a nulláról indulva, az első hónapban körbe fogod röhögni ezt a 40ezres ötleted kajapénzre.

2022. máj. 4. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!