Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ilyen fizuval mennyire jövök...

Ilyen fizuval mennyire jövök majd ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tudom, nincs pontos szám, csak nagyjából érdeklődöm :D

Júniusban költözöm végre, egyedül, másfél szobás albiba, 230 nettót kapok jelenleg, az albi 70+közös költség(6600)+rezsi lesz, így mennyire fogok tudni jól kijönni? :D (nem használok sok vizet, villannyal igen csak spórolós vagyok). Tv, internettel együtt ki tudok jönni max 100-110-ből?

2022. ápr. 25. 22:51
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

A kaja dolgon en is megcsodalkoztam, hogy jott ki annyibol neki :D

Hat figyelj, ha neked ennyit er a mentalis egeszseged, hogy addig birtad vele, jo neked :D de ki akar 30 evesen szulokkel elni meg? Nem en :D

2022. ápr. 26. 12:03
 12/28 puritan ***** válasza:
0%
Ha fiú vagy, szerezz egy csajt magad mellé, ketten könnyebb megélni, ha nem szórja a pénzt a menyecske.
2022. ápr. 27. 17:44
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy amúgy?
2022. ápr. 27. 18:46
 14/28 anonim ***** válasza:
37%
Kaja 50 ezerből? Hát ez érdekes, én 80 alatt nem tudom kihozni, de inkább 100 (igaz nem is tejfölös tésztán élek, de nem is lazackaviárt eszem). Hús, tojás, zöldség minden borzasztó drága... Max kertes házban tudom elképzelni, ahol egy részét meg tudja termelni magának az ember...
2022. ápr. 28. 09:54
 15/28 anonim ***** válasza:

#14: Nem tudom, nekünk feleségemmel kettőnknek volt a múlt havi kaja 115 ezer és ebben benne van a pizzarendelés is.

Általában kifőzdéből van az ebéd, de szoktunk főzni is. 80 egy emberre az már nagyon sok!

2022. ápr. 28. 10:03
 16/28 anonim ***** válasza:
15-hát, a 80 ezer egyáltalán nem irtó sok sajnos. Én mondjuk magamra főzök, mert diétáznom kell, és nem ehetek meg bármilynek kifőzdés kaját, amúgy se szeretem őket mert Isten tudja mi van benne...A diétás élelmiszerek meg alapból sokkal drágábbak, én nem tehetem meg, hogy margarinos fehérkenyeret eszem a legolcsóbb felvágottal, vagy ketchupos tésztát 2 napig. Sajnos volt ilyen időszak az életemben, meg is lett az eredménye :-(
2022. ápr. 28. 10:19
 17/28 anonim ***** válasza:
72%

Hát én teljesen nem tudom szétválasztani a költekezésemet, mert benne vannak háztartási dolgok is:

1 főre, viszont én többnyire glutén és tejfehérje mentesen étkezem egészségügyi okok miatt:

január: 79000

február: 86000

március: 71000

április: 82000

De szerintem havi 60-70000 megy kajára

2022. ápr. 28. 10:35
 18/28 anonim ***** válasza:
59%

Tavalyi évben havi átlagban 105 ezer forint volt a kaja kettőnkek. És nem vackot eszünk. Kenyérből pl. csak rozskenyér vagy teljes kiőrlésű. Felvágottból csak normális szalámi vagy sonka. Sok zöldséget eszünk, csirkemellet. Marhát soha, gyümölcsöt ritkán.

És még én hittem azt, hogy sokat költünk kajára...

2022. ápr. 28. 11:27
 19/28 A kérdező kommentje:

Nem ertem, hogy lehet ennyit kajara kolteni…

Kenyeret en egyaltalan nem eszek, azzal nem lesz gond :D

2022. ápr. 28. 11:59
 20/28 anonim ***** válasza:
59%

17+

Ha például virslit akarok enni, akkor alapból a glutén mentest keresem, kb 80% hústartalommal, és kizárólag juh belest. Így ez alapból nem olcsó az tény, viszont finom :) Ilyen feltételekkel a kg ára 2500-3000 ft körül van. pl: [link]

Minden nap iszok egy jó nagy pohár 100% gyümi levet ennek is kb 4-600 ft/literje, már szerencsére sok féle akad. Most is van itthon 3 fajta :))

pl: [link]

Alapvetően csak minőségi élelmiszert vásárolok magamnak.

Alap élelmiszereim közé tartozik a házi sonka, házi szalonna, házi kolbász. Szerencsére a szomszéd faluban van egy ember aki ezeket csinálja, ami durva hogy olcsóbb mint egy normális szalámi :))

Szoktam rosszalkodni is heti egyszer azért eszek pizzát vagy valami olyant amit nem szabadna. Ilyen kor 2 különböző gyógyszert kell bevennem étkezés előtt, 1et utána, egyet pedig másnap reggel (ezt csak akkor ha ég a gyomrom)... emiatt inkább betartom a "diétás" és önsanyargató étrendemet.

Képzeljétek amikor egy csoki függő nem ehet csokit, vagy imádtam a joghurtokat krémtúrókat, túró rudikat...

Na ezek helyett vannak szoya készítmények, az alpró termékeke finomak, viszont horror áron vannak. egy joghurt 350 ft,

[link]

vagy a kávémba a mandula tej 900 ft/liter (akcióssan 600 körül olyankor sokat kell venni),

[link]

reggeli müzlihez a csokis kókusz ital alpro 900 ft/liter,

[link]

Jégrém 450ml 1600-1800 ft...

[link]

Az első néhányhónapban ilyen 100-120000 be került a kajálásom, aztán felfedeztem az olcsóbb dolgokat

2022. ápr. 28. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!