Budapest 8. kerület Tömő utca - Szigony utca és környéke manapság milyen/mennyire biztonságos?
Tudom, hogy volt már hasonló kérdés, de a mostani helyzetre lennék kíváncsi, tekintettel a nagy építkezésekre és a térfigyelő kamerarendszer kiépítésére. Nem csak nappali, hanem éjszakai helyzetre is kíváncsi lennék.
Kérem csak olyanok írjanak, akik jól ismerik a környéket, ott élnek. Közhelyeket nem szeretnék kapni, köszönöm!
Jaj Szigony utca, 3 éve votam albit nézni, én naív!!!! :D
Corvin köztől vitt az ingatlanos, hatalmas marketing dumával, azt hittem a legjobb vétel lesz. Az feltűnt, hogy az újépítésueket elhagytuk, hiába van a szomszédban, gyanus alakok mindenhol, hűtőt húztak az utcán, gyors kocsiba be és kiszállás, de a csomagot már nem vitte magával az egyén. 2 perc alatt leszűrtem, hogy este itt nem közlekednék.
Beléptünk a lépcsőházba, hát egy dél amerikai drogtelep néz úgy ki mint azok a 10 emeletesek. Szemét, véres betét, falfirka, italos üvegek, hugyszag, kosz. Aszongya az ingatlanos h első emeleti lakás, egy levegővel fel lehet jutni, ha nem nézel körbe, akkor észre sem veszed( max belelépek a betétbe ami a lépcsőfordulónál pihent). A lakás tiszta világos, zöldre néz ( ez igaz volt) így kb könnyen elfelejthető, hogy milyen volt a lépcsőház. Majd a padlószőnyeges, frissen festett, de nem felújított lakást úgy mutatta körbe, mintha rózsadombi luxus lenne.azért hallgattam végig, mert 1.nem hittem h ilyen létezik Mo.on 2. Ritka jól próbálta eladni a szart.
Megköszöntem és leléptem. Az ingatlanoson látszott, hogy eddig se szokták végighallgatni, azt hitte reménykedhet.
Öt éve lakok a Tömő utcában, nem volt problémám. Korábban albérletben is ugyanitt laktam, vagyis összességében 7 éve... A környék gyönyörűen fejlődik, az építkezést is igényesen oldják meg, szépen elkerítve és zölddel díszített átjárókkal. Szombat reggel 8-kor már dolgoznak, az behallatszik néha de amúgy csendes, nyugodt környék és nagyon közel van a körút, a belváros. Éttermek, borozók, fitnesz terem uszodával... minden elérhető közelségben.
Többször mentem haza éjszaka és mivel a buszról csoportosan szálltunk le, a kollégium felé mindig voltak igyekvők soha nem volt még csak rossz érzésem sem. De ha egyedül mentem haza akkor sem volt soha semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!