Használtál már nyest csapdád? Mennyire vált be? Tudsz ajánlani valamilyen praktikus csapdát? Ez a csapda szerinted hatékony? Megéri az árát?
Szerintem a csapdák jók.
Én csak vakondot fogtam meg, csapda nelkul szenvedtunk volna a fogassal..
Akkor melyik volt az a csabda amit ti választottatok?
Azért kérdezem mert nem olcsó ez a fogó.
Esetleg be tudod linkelni azt a csabdát amit ti vettetek?
Föld alatti, és ez csak vakondra van.
Mint mondtam hogy a csapdák jók, csak nyestnek be kell mennie, akkor 80% hogy megfogod
Én ezt a csapdát vettem, amit a kérdéshez linkeltél. KB. 1éve.Igazából jó, nekem sajnos nem sikerült elkapni vele nyestet. Okos állat, és ha volt tapasztalata hasonlóval, akkor nem megy bele. Vagy kioldás nélkül elcseni a csalit. Fogtam vele macskákat, tehát a nyestre is tökéletes hisz a macska nagyobb termetre.Sünöket is fogtam, ezért később megemeltem a csapdát hogy a sünik ne tudjanak belemenni.
Elvileg jó nyestre, de túl kell tudni járni az eszén, önmagában a csapda nem mindig elég.
Sz üzembe a befogók ilyesmit használnak
Azt mondták jó, de a zárszerkezete oldalt, kívül van, így mindig úgy kell elhelyezni ( bármilyen mást is), hogy véletlen se férjen hozzá a nyest. Mert ha elüti véletlen, akkor sokáig nem megy oda vissza, hiába a csapda, veszélyesnek ítéli, békénhagyja.
Általába gyümölcsöt aszalványt raktak bele, hogy a macska ne menjen be helyette.
Én ilyen csapdával próbálkoztam:
Sajnos nyestet nem tudtam vele fogni, ellenben macskákat, sünt rendszeresen fogott a csapda. Próbálkoztam tojással, gyümölccsel(Eper, málna). és hússal is. A csapda alján a rácsozatot homokkal, szalmával, fűvel és kartonnal is próbáltam befedni. Kívülről szalmával, vágott fűvel és ronggyal is próbáltam rejteni.
Végül a lenti csapdával fogtam meg, de e-hez tudni kell a közlekedési útvonalát és szűk hely kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!