Ennyi fizetésből egyedül lehet albérletben élni ha nincsenek nagy igényeim?
#14, 16 és 17-nek-
Én pl. nem iszom KV-ét, teát, alkoholt. Ezek nem élelmiszerek! Ezek nélkül a napi kaja simán tartható 2000 Ft környékén. Ha otthon főzöl, akkor akár 1000-1200 Ft is.
Reggel 2 zsömle, egy kis felvágott vagy tojás és paprika, paradicsom, stb zöldség. Kijön max 300-ból. Tízóraira eszem egy kefirt, egy saját márkás túró rudit ez megint 80 Ft. Céges ebéd 1000, uzsonna/vacsora egy alma, narancs, ilyesmi, gyümölcs, felvágott, zsömle, 300-400 Ft
Nem eszem szemetet, nem iszom cukros löttyöt és édességet sem eszem. De nincs is rá igényem.
Alkalmanként persze előfordul, régebben ettem/ittam ezeket, de tetemes összeget lehet ezekkel megspórolni. pl. a kedvenc chio chipsem egy zacsi 499... a régi kedvenc kólám 1,75l, 539..... kapszulás KV, igen elmenne akár napi 3*200Ft is.... hát igen.
De a kv, szesz, édesség, nasi, ne vegyük már élelmiszerbe.
Öcsémből nemrég kiszettünk mennyit költ havonta cigire és energia italra.
Marlboro ~76000
Burn ~ 15000
két étteremben főszakács és maszekba átlag heti 2 tortát süt... Van egyfajta életvitele, pl képes 100 km-et autózni a párjával egy fagyiért vagy egy kávért akár heti többször is. 30 évesen 0 forint megtakarítással rendelkezik és nincs semmije a Iphoneján és a szoba bútorain kívül.
A párja pont ilyen, úgyhogy megtalálták egymást :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!