Ennyi fizetésből eltudok menni albérletbe?
Ennyiből nem jön ki kocsi is és albérlet is.
70 ezerért albérletet csak Mucsajröcsögén kapsz. Budapesten és megyeszékhelyeken ennyiből épp csak egy kis lyukat tudsz bérelni (értsd. talán kapsz ennyiért egy 10nm-es félszobát). Még egy kis garzonlakás is belekerül havi 80+rezsibe.
Rezsi egy emberre télen legalább 20-25.
Kocsi törlesztője havonta legalább 20, plusz biztosítás, teljesítményadó, benzin, szervizköltségek leosztva minimum havi 60 ezer.
Kaja egy emberre havi 40 minimum. Már összesen 205 ezernél járunk és akkor még szolidan számoltunk, meg nem vettünk bele olyanokat, mint háztartási cikkek (tisztálkodás pl), internet, telefon, szórakozás, gyógyszerek, stb.
Tehát: vagy vegyél egy olcsóbb kocsit, amihez nem kell hitel, vagy egyelőre tegyél le a kocsiról.
Ha csak azért akarsz csajt, hogy legyen kit dugni, akkor inkább költsd el azt a havi 70 ezret valami ápolt prostituáltra, szerintem olcsóbban kijössz :D
Ha találnál valami normális lányt (nem ribiket akit csak az érdekli, hogy nincs autód), akár össze is költözhetnél vele és felesben fizetnétek az albérletet.
Egyébként meg szerintem ha mindenképpen gépjárművet akarsz, vegyél egy furgont és akkor a lakhatás is meg van oldva :D
Sokkal mobilisabb leszel, bárhol tudsz munkát vállalni az országban/külföldön, több pénzért. Furgonban megalszol, valami közeli konditeremben meg le tudsz zuhanyozni.
Télre mondjuk nem árt leszigetelni, meg szerezni valami jobb minőségű hálózsákot :)
"mert nincs csajom azert mert nincs kocsim"
Amelyik csajnak ez kardinális kérdés, azzal nem is érdemes foglalkozni, mert egy anyagias 3.14csa.
Ha meg csak annyi a lényeg, hogy legyen egy kocsi, amivel eljutsz A-ból B-be és esetleg a nőt is tudod furikázni, ahhoz nem kell 1 milliós autó.
300 ezer körül már kapsz jó állapotú Opelt vagy Suzukit, aminek a fenttartása is olcsó. Amelyik csajnak ez nem elég, mert neki BMW kell, azt páros lábbal rúgnám ki hogy csak úgy nyekken!
Tudod, nekem anno csak egy Maruti volt. Első kocsinak tökéletes volt és képzeld, nem szólt le a csajom miatta. Most meg egy Suzuki Swiftem van és feleségem, akinek szintén nem számít, hogy milyen a kocsi.
A kocsival az a baj, hogy nem csak megvenni kell, a fenttartás is drága. És ha még hitelt is fizetsz rá, akkor aztán tényleg nagyon sokba kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!