Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mi lehet a buktató?

Mi lehet a buktató?

Figyelt kérdés

[link]

Kb. 40 000 forinttal olcsóbb mint a többi a környéken. Értem, hogy kicsit de a többi sem nagyobb. Miért ilyen olcsó?

2022. febr. 10. 20:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom mennyire fontos neked a belváros de én inkább egy külsőbb kerületben keresnék egy panelt. Legalábbis én 125-ért vagyok Újpesten egy 60nm-es panelban, le nem cserélném egy 8. kerületi lyukra ahol jó eséllyel brazilok lesznek a szomszédok.
2022. febr. 10. 21:12
 12/24 anonim ***** válasza:

5: Aha, ez liftes magasemeleti, és lakás.

Fő kérdés, hogy mi van az árban.

Sok helyen van előfizetés, pl. net, és az is benne van az árban és az ügyintézése is, nem neked kell.

Mutat a kép gépeket, lehet, hogy azok mindenkori javítása, pótlás is benne van az árban, érdekes, hogy nem tér rá ki a szöveg.

2022. febr. 10. 21:13
 13/24 A kérdező kommentje:
Fuh, akkor itt azért jó sok mindenre kell figyelni. Az a baj nincs olyan ismerősöm aki tudna ebbe segíteni, de ha meglesz a pénz akkor majd kiíírom ide, hogy ha valaki tud küldjön egy megérőset. Letettem a google térképes kis embert erre az utcára ami a kérdésben van. Tényleg elég brazilos a közeg. Nem nagyon félek senkitől, de azért inkább nem mennék mégsem ilyen helyre.
2022. febr. 10. 21:16
 14/24 anonim ***** válasza:
10: Tejesen normális környék. Vannak az Orczynegyedben szegény házak a hozz tartozó lármásabb életvitellel, ha ez szép ház a Visiben, akkor jó, közlekedés is jó. Kérdés, mihez képest, mert ha a Múzeum utcában lakik valaki, ahhoz képest visszalépés lehet például. De ha vidéki valaki, és akar itt egy belvárosi lakást, mert ide köti valami, akkor fél lábon ugrálhat örömében. Oda kell menni 10-15-ször, neten nem fogod tudni eldöntni.
2022. febr. 10. 21:17
 15/24 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ha odamegyek és előre nem tudok semmit, akkor szerintem még az ükanyjuk porcelán vázáját is rámsózza, mert olyan fogalmatlan vagyok. Soha nem voltam még ilyen szituban.
2022. febr. 10. 21:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezz nyugodtan itt, mielőtt döntesz.
2022. febr. 10. 21:22
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

10: Mindig mindent zárunk, értéket nem mutatunk, ez egész Budapestre igaz, nincs kivétel.

Nem haverkodunk.

2022. febr. 10. 21:22
 18/24 A kérdező kommentje:
Ez bíztatóan hangzik. Sajnos csak ott tudok normális munkát találni majd, olyat amit akarok. Amúgy maradnák inkább vidéken.
2022. febr. 10. 21:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem látok ablakot a képeken..:( Nem vennék ki ablaktalan lakást.

Bútorozva sincs, úgyhogy számolj bele ágyat, szekrényeket, asztalt, stb., és ezek még csak az alapvető tárgyak.

2022. febr. 10. 21:40
 20/24 anonim ***** válasza:

Ami miatt olcsó:

Nem a legjobb a környék, de nem is vészes hely.

Már a nyócker sem a régi... szerencsére.

Nyilván kicsi, és nincsen ablaka, meg nincs lift.

Ezek olyan dolgok, hogy valakinek fontos valakinek meg nem.

Én saját panelban lakom, szemben vagy 150-en néznek vissza így legtöbbször félig le van engedve a redőny. Volt olyan infós lakótársam aki szerintem soha nem húzta fel a redőnyt, egész nap otthon feküdt egy szál gatyában.

2022. febr. 11. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!