Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megéri-e felújítás alatt álló...

Megéri-e felújítás alatt álló házat megvenni szakaszos (készenleti állapottól függôen) fizetéssel? Van-e buktató?

Figyelt kérdés
Az eladó építôiparban dolgozik és rugalmasnak tûnik a beépített anyagokat illetôen.
2021. aug. 10. 09:52
 1/9 anonim válasza:
46%
2021-ben érzésem szerint csak az ostobák és az agyhalottak vesznek BÁRMILYEN ingatlant.
2021. aug. 10. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem most nagyon megdrágult a felújítás és azért adhatja el félkészen mert kifutott a pénzből.

Buktató ebben az esetben, hogyha kiderül trehányan dolgozik nagyon nehezen tudod lecserélni és teljesen ki vagy szolgáltatva neki.

Tehát olyan magas árat szab a felújításra amilyet csak szeretne.

Jogvita esetén bevett szokás, hogy vállalkozó megszünteti a céget így nem tudsz kit perelni.

Ő pedig csinál egy új céget és mossa kezeit.

2021. aug. 10. 10:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem félkészen. Tervek megvannak, és megcsinálja 2 hónap múlva.
2021. aug. 10. 10:52
 4/9 anonim ***** válasza:
61%

Amikor még két hónapnyi munka van félkésznek számít.

Ez idő alatt árat emelhet, leléphet a pénzzel vagy összegányolhatja az egészet.

Arra is számíts hogyha nézeteltérésetek van nagy kárt tud tenni a lakásban.

Például eltöri a vízvezetéket csőtörést okozva vagy teletömi a lefolyókat rongyokkal aztán betont önt bele. Mire észre veszitek úgy beleköt és olyan kár lesz, hogy ki kell cserélni a csöveket.

2021. aug. 10. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:
1# miert. Olcsobb nem lesz kesobb sem,csak dragabb,visszasirjatok meg ezeket az arakat.
2021. aug. 10. 13:28
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Kedves 1-es, én is kíváncsi vagyok a gondolatmenetedre. Köszi, ha megírod.

2021. aug. 10. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Most minden epitoanyag megdragult de nem inflacio miatt, hanem mas gazdasagi okokbol. Sokan pl USA-ra Kanadara mutatnak meg Kinara stb. Koronavirusra, hogy mindenki felujit mert nem tudja mire kolteni a sok penzet(???). Illetve itthon a felujitasi tamogatas is felvitte az amyag arakat meg a munkat is az amugy is draga szakmunkaban.

Ezek olyan allapotok amik szerintem se maradbak meg orokre.

Valoszinu, hogy 1-2 even belul ez normalizalodni fog.

2021. aug. 10. 14:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt más forrásból is hallottam, ès èrthetô. Viszont ki tudja, meddig tart ez a helyzet.
2021. aug. 10. 17:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezeket látva, igazából a te döntésed, hogy mit csinálsz. Ha neked így is megéri lakást venni, felújítani, esetleg muszájból kell, azért senki nem ítél el.
2021. aug. 10. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!