Megéri-e felújítás alatt álló házat megvenni szakaszos (készenleti állapottól függôen) fizetéssel? Van-e buktató?
Szerintem most nagyon megdrágult a felújítás és azért adhatja el félkészen mert kifutott a pénzből.
Buktató ebben az esetben, hogyha kiderül trehányan dolgozik nagyon nehezen tudod lecserélni és teljesen ki vagy szolgáltatva neki.
Tehát olyan magas árat szab a felújításra amilyet csak szeretne.
Jogvita esetén bevett szokás, hogy vállalkozó megszünteti a céget így nem tudsz kit perelni.
Ő pedig csinál egy új céget és mossa kezeit.
Amikor még két hónapnyi munka van félkésznek számít.
Ez idő alatt árat emelhet, leléphet a pénzzel vagy összegányolhatja az egészet.
Arra is számíts hogyha nézeteltérésetek van nagy kárt tud tenni a lakásban.
Például eltöri a vízvezetéket csőtörést okozva vagy teletömi a lefolyókat rongyokkal aztán betont önt bele. Mire észre veszitek úgy beleköt és olyan kár lesz, hogy ki kell cserélni a csöveket.
Köszönöm mindenkinek!
Kedves 1-es, én is kíváncsi vagyok a gondolatmenetedre. Köszi, ha megírod.
Most minden epitoanyag megdragult de nem inflacio miatt, hanem mas gazdasagi okokbol. Sokan pl USA-ra Kanadara mutatnak meg Kinara stb. Koronavirusra, hogy mindenki felujit mert nem tudja mire kolteni a sok penzet(???). Illetve itthon a felujitasi tamogatas is felvitte az amyag arakat meg a munkat is az amugy is draga szakmunkaban.
Ezek olyan allapotok amik szerintem se maradbak meg orokre.
Valoszinu, hogy 1-2 even belul ez normalizalodni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!