Albérletkeresők, visszajelez a tulaj akkor is, ha nem téged választ bérlőnek?
Ritka, aki visszajelez. Leginkább akkor szokás, ha már voltál lakást is nézni, de sokan még akkor sem.
Az az alap, hogy majd szólnak, ha te kapod.
Ugye az a dolog logikája, hogyha az 1-és számú bérlő mégsem tudja kivenni, akkor tud szólni a következőnek, ha meg ki vette az 1-es, akkor a többivel soha életében nem találkozik többet es leszarja.
Nem ismerem mások szokásait, de én mindenkinek visszajelzek.
Igyekszem úgy cselekedni (de nem mindig sikerül:( ahogy szeretném, hogy velem viselkedjenek
2-es vagyok
Általában felhívom, de nem egy nagy eset, 2-3 ember.
De pont a kérdés kapcsán beszélgettünk erről a barátnémmal, szerinte azt kell csinálni, hogy megállapodni a jelentkezőkkel, hogy mondjuk ha szerda estig nem jelentkezem, akkor tárgytalan.
Ez valóban egyszerűsíti a dolgokat.
Én írok messengeren az elutasított bérlőjelölteknek is. Ha viszont elkezd válaszként hőbörögni, hogy "dehá' mé' nem?", akkor arra már nem válaszolok, letiltom.
Illetve lehet, hogy csúnya dolog, de azoknak, akik a Facebook profiljuk alapján egyáltalán nem szimpatikusak, pl. láthatóan tróger alkoholisták, rejtett erőforrások stb., na nekik nem válaszolok soha semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!