Friss diplomásként ti inkább maradnátok még otthon és gyűjtenétek, vagy költöznétek albérletbe több emberrel és élnétek szűkösebben?
#14 jól írod, a kormánynak kéne tenni azért,hogy normális bérek legyenek.
Inkább azt tanácsolnám a kérdezőnek, hogy válassza azt a pályát, amit szeretne és ha szükséges akkor álljanak ki amellett, hogy jobb feltételeket biztosítson nekik az állam.
Hosszú távon, ha alig lesz tanár, pedagósus szerintem rosszabbul járunk, mintha egy radikális lépéssel szembesülne a kormány,hogy mi van akkor ha egyszerre mindenki áll félre, megnutatva, hogy meg kell becsülni őket is!
Egyik haverom óvodapedagógus, férfi.
Full drogos. Magán oviba van, de úgy is bőven 200 alatt keres.
Megeszi a gyerekek maradék kajáját.
Haverjainál kilopta többször a hűtőből a kaját.
Egy időben, jópár évig pszichiátriai gyógyszereket szedett. Ezeket már nem szedi, viszont drogozik.
Teljesen 100as az aki komolyabb háttér nélkül ennyi fizetésért tanul évekig? Ez csak kérdés.
Az biztos, h pl egy drogos link férfi, aki a dokumentációt is általában ráhagyja másokra, kaja tolvaj, pszichés problémákkal amiket letagad és ez neki a pálya, h gyerekkel játszani napi 5-7 órában, ilyennek pl miért kéne több pénzt adni?
Persze biztos van aki lelkiismeretes és többet érdemel. De ezt lehet előre tudni, h ennyi a fizu.
Én ápolónőként szintén rosszul keresek? Hát ez van.
Nyilván nem annyira drogos, h levágják.
4 éve is kevés volt, most is az.
Én pedagógus vagyok, azért nem élek a szüleimmel, mert vettek egy lakást, amit addig használok, amíg szeretnék.
Nem dicsekedni akarok, csak azért írom, mert te sem tudhatod, hogy az ismerőseid hogyan élnek.
Az biztos, hogy az irigység, meg a "neki könnyű, alátettek egy lakást" megjegyzések elkerülése végett a nem túl közeli ismerőseim úgy tudják, hogy albérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!