Van aki szeret panellakásban lakni?
Én egy évig laktam panelban, amíg építkeztunk. Egyetlen egy dolog tetszett ott, az egyenletes meleg.
De azt nem bírtam megszokni, hogy minden irányból minden áthallatszik a szomszédoktol, plusz amikor vasárnap fúrt valamelyik barom.
Én szeretek panelben lakni. 4. emeleten lakom, fura, nálunk fűtés nélkül is meleg van és a melegvíz is egyből jön, Romániában biztos fordítva működnek a dolgok.
Szeretem, hogy zárószint, nincs felettünk senki, aki mászkálna. Szeretem, hogy nincs lift, sokat laktam olyan panelokba, ahol volt, egész nap ment és zörgött. Azt is szeretem, hogy nincs szemétledobó és nem csörög egész nao ahogy ledobálják a szemetet. Lent van a ház alatt a tároló, oda kel levinni. De van még egy tároló, ami csak a miénk és az alsószomszédé, ott tartjuk a bicikliket, elektromos rollert, téli gujmikat, szekrénybe befőtteket stb. Szeretem, mert saját lakás és mindennek megvan a helye, 35nm2, de úgy alakítottuk ki, hogy modern legyen és otthonos, ketten kényelmesen elférünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!