Miskolcon mennyibe kerül egy kétszobás panellakás? Kb? Jó Miskolcon lakni?
Változó, 6-7 milliótól 15 millióig van minden, attól is függ, hogy felújítottat akarsz, vagy nem, illetve, hogy melyik környéken van.
Én szerettem Miskolcon lakni, a páromnak elég volt, amikor jött hozzám, amikor még ott laktam, azt mondta, semmi pénzért nem költözne oda.
Én most Miskolcon lakom, korábban Nyíregyházán és Pesten éltem sokáig. Nincs vele gondom, elvagyok itt, bár főleg a családomra koncentrálok, persze azért el is járunk néha. Rosszabbra számítottam, mikor ide költöztem.
Árban valóban 8-15 millió az átlag.
Viszont van egy olyan probléma Miskolccal, hogy eléggé vegyesek a környékek. Én most állok költözés előtt, az Avasra nem mennék, pedig amúgy sokan laknak ott ismerősök közül és elvannak. Diósgyőrbe (Killián, Majláth) szintén nem mennék, de az nekem helyileg is kiesik - viszont a kilátás szerencsés sesetben szép. A Stasion környéke eléggé para. A Vörösmarty városrészt sokan szeretik, mert belváros, de nekem a nagy része borzalmas, mert beton borít mindent és rendeteg a 10 emeletes. A Vologdán, a Szentpéteri kapuban (itt is vannak rosszabb környékek - pl. 20 emeletes), Hejőcsabán, Belváros közelében vannak kifejezetten jó környékek, nekem ezek szimpatikusak. Inkább a 4 emeleteseket pártolom, emberibbek, tisztábbak, mint a 10-esek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!