Összességében böknék egy rajzszöget arra a városra, ahol a családom él és húznék köré egy 50 km-s sugarú kört.
Ráböknék egy élhető városra ennek a környékén és vagy kertvárosban, vagy egy közeli faluban telepednék le.
A falu azért lenne hátrányban, mert számomra kicsit belterjes, utálom hogy mindenkiről mennek a pletykák akár kiveszed a részedet szervesen a falusi életből, akár nem.
Max valami gazdagabba költöznék, amit zömében külföldiek laknak. Pl. Pécs környékén van pár ilyen.
2018. júl. 3. 10:23
3/19 anonim válasza:
Budapest agglomerációjában. (Pl. Pécel, Dunakeszi, Gödöllő. esetleg Vác, ahonnan 25 perc a Nyugati, Martonvásártól ugyanennyi a Déli)
2018. júl. 3. 10:58
4/19 anonim válasza:
Kapolcs.
2018. júl. 3. 11:50
5/19 anonim válasza:
Azért elég messze kell menni Bp-től, ha 12-ért normális helyen akarsz lakást venni. De még mondjuk Székesfehérvártól is.
Ennyiért inkább kisebb vidéki városkák lakótelepein lehet gondolkodni, vagy valahol a Dunna-kanyarban fekvő nyaralókban, öregebb házakban.
2018. júl. 3. 12:42
6/19 anonim válasza:
12 millióért ne sok jóra számíts jó helyen...
2018. júl. 3. 12:47
7/19 anonim válasza:
Ha én az lennék, akkor valahol a Mecsek vagy a Börzsöny lankás lejtőin vagy a Zemplén napsütötte oldalán keresnék valami kis falut, ami legalább 15 km-re van minden lakott településtől, és ennek a falunak a 3 km-es körzetében keresnék eladó vadászházat, présházat vagy ilyesmit.
2018. júl. 3. 17:32
8/19 anonim válasza:
Én onnan közelíteném meg a dolgot, hogy most egyedülálló vagy, de gondolom nem tervezel örökre az maradni. Így semmiképp nem vennék olyan helyen, ahol később nem tudod eladni, mert a leendő párod munkahelyhez, vagy családhoz kötött lehet. Én reálisan gondolkodva inkább bérelnék olyan helyen, ahol olcsó a bérlet és akkor vennék, ha nem vagyok egyedülálló. Vagy venni egy icipici garzont Bp-en egy kis hitellel kiegészítve és akkor eladod, ha párod lesz és nagyobb kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!