Egyedülálló nőként elköltözök otthonról, melyik előnyösebb lakás vagy ház vásárlás?
Ha egy közösségben akarsz élni,ahol szinte soha nincs egyetértés,csak a problémák halmaza,akkor erre nagyon jó 1 lakás.
Ha magad ura szeretnél lenni,akkor egy neked megfelelő házat kell venni .Igaz,itt talán több a teendő .
Ismered a mondást."Az én házam ,az én váram "
Egyedülállóként csak lakást vennék.
Életviteltől függően 1 vagy 2 hálószobásat. A 2. hálószoba dolgozó/vendégszoba lenne, ha van rá igény.
Lakás. Egyedülálló nőként ezer más és jobb dolgom is lenne, mint a kertrendezés, fűnyírás, kerítésfestés. :)
Problémák pedig mindenhol vannak. Családi házas övezetben is ki lehet fogni hülye szomszédot, ahogy egy lakóközösségben, társasházban is. Utóbbiban a nézeteltérések szinte borítékolhatóak, de amíg az ember reggel elmegy dolgozni és este hazaér, kb. azt sem tudja kik élnek körülötte.
Lakást. Nálunk minden szomszéd normális a panelben.
Pont most olvastam itt egy másik fórumot ahol pont a családira panaszkodott sok ember, milyen hülyék a szomszédjai...
Egyedülálló nőként éltem már lakásban és családi házban is, ezért neked is inkább a lakást javaslom.
Az önálló ház örökös munka és nagyon sok pénz, ha valamit nem tudsz magad megcsinálni. Ha egyáltalán találsz embert, mert ha 3 cserepedet lefújja a szél, igaz, hogy ronggyá ázik a lakásod, de egy szakinak ezért nem éri meg kijönni.
És ez csak egy példa volt a millió bosszantó dolog közül, ami előfordulhat.
Megjegyzem, nekem sem a társasházban, sem a családi házban nem volt konfliktusom szomszéddal, tehát ez nem érv bármelyik mellett, vagy ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!