Budapestiek mi a véleményetek a IX. Kerület, Mester utca és környékéről?
Videki vagyok, jó közlekedésű helyen keresünk lakást Budapesten, nem túl messze a belvárostól.
Első ránézésre a Mester és Tompa utca szimpatikusnak tűnik. (Körút és Haller utca közötti rész). Mennyire biztonságos MANAPSÁG?, láttam, hogy elég sok új ház épült.
(Régebbi cikkekben elég negatív vélemények voltak a IX. Ker.-ről..... változott azóta a belső Ferencváros?
Teljesen átlagos.
Nem jobb és nem rosszabb, mint Budapest, illetve közelebbről Pest bármelyik, közepes anyagiakból élő emberek által lakott része
A IX.ker-ben mint ahogy a VIII-ban is vannak hírhedt részek, de ez nem az.
Nyilván nem a Rózsadomb, de nem is annyit kell érte fizetni.
Vannak fura alakok, de a belvárosban hol nem...?
Én a 8kerben is laktam mielőtt még kicsit kikupálták volna, soha nem volt semmi bajom.
Inkább az ár lesz még nagy tényező nektek, arrafele azért elég borsosak az árak, sok a hostel is a Mester utca miatt, járnak a villamosok, úgyhogy én inkább ezek miatt nem ajánlom azt a részt, de próbáljátok ki és meglátjátok magatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!