Panellakásba jo lakni?
Sok mindentől függ. Laktam olyan panelben, amik 3 emeletesek voltak, magastetővel, zárt, parkosított környezetben. Az kellemes volt, bár a melegedés ellen még itt sem lehetett semmit sem tenni.
Aztán volt a hagyományos, akkor a 7-en laktam, na ott már kibírhatatlan volt a hőség és a zaj. Iszonyatos felső szomszéd volt, magassarkúban mászkált a lakásban, az kb. olyan volt, mintha az agykérgemet szurkálná a sarkával.
Tehát ami hatalmas hátrány: nyári felmelegedés, rossz zajszigetelés, valamint hatalmas rezsiköltség a távhő és a szigeteletlenség miatt. Valamint a terek alakítása is kellemetlen, nagyon bezárt, nincsenek meg a közösségi élethez szükséges terek. A konyhába is ketten ha befértek, aztán annyi. A wc és a fürdő sötét. A nappali zárt.
Előnye hogy olcsó, és hogy végülis lakás. De egy hagyomány téglaépítésűvel jobban jársz, még ha sokkal idősebb is.
Embere válogatja. Aki ott nőtt föl, annak talán. Ami elképzelhető előnye van, az, hogy nem kell kertet gondozni fűvet nyírni.
Én a panelba biztos belepusztulnék...
Én születésem óta panelban lakom, de egyszerűen utálom, a környék zajos a szomszédok bunkók: a felettünk lakó majdnem minden nap jó kis tuc-tuc zenével ébreszt, az alattunk lakó azon rinyál h szerinte éjszaka mosunk. Ha vendégeket hívunk elég zsúfolt lesz. A meleg ellen már vettünk ventillátort, de az egyetlen jó talán az, hogy nem kell kertészkedni. De minden vágyam h elköltözzünk :/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!