Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Panellakásba jo lakni?

Panellakásba jo lakni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 10:33
1 2
 11/20 anonim válasza:
Egy megyeszékhely belvárosában panelszerű 4emeletesben lakunk a 4. emeleten, nincs lift, mégis nagyon szuper.
2013. júl. 1. 07:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. júl. 1. 13:27
 13/20 anonim válasza:
53%
Panellakásban akkor jó (esetleg) lakni, ha Rajtad kívül senki más nem lakik az épületben, 100 cm vastag falakkal körülvéve.
2013. júl. 1. 13:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Panellakásban olyant is hallottam ,az egyik lako feljelentette szomszedját, azt mondta, nem tud ejszaka aludni mert recseg az ágya.
2013. júl. 1. 14:18
 15/20 anonim válasza:
100%
Nem. Én laktam kertesben, panelban és 3 szintes téglalakásban is. A panel esetleg annak való, aki sosincs otthon. A párommal először zárószintem ötödiken laktunk, télen nyitva volt az ablak, nyáron megsültünk.Aztán tanyán, de messze volt a várostól , vissza téglalakás földszint. A lakás jó volt, csak zajos és tényleg az ember még szellenteni se tud anélkül, hogy a szomszéd ne hallja meg :). Ráadásul a kisfiunk elkezdett furcsán viselkedni, körbe-körbe járkált stb., magában beszélt, unta magát.Kiderült SNI gyerkőc. Most egy városszéli kis házban lakunk, csendes, nyugodt és a fiam állapota is sokat javult.
2013. júl. 1. 21:11
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, látsz valami összefüggést a fiad állapota, és a lakás milyensége között? Régóta foglalkoztat ez a gondolat, de eddig nem találtam konkrét esetet, ami a teóriámat alátámasztaná.
2013. júl. 2. 13:06
 17/20 anonim válasza:
77%
Nem annyira, de sajna akik ott laknak azok nem azért vannak ott mert imádták hanem mert másra nem futotta.
2013. júl. 4. 09:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Amit időnként az alattam lévők művelnek, azok után inkább vágyom tanyára... Folyton veszekednek, dübörögnek, üvöltenek a gyerekkel, aki meg visít, kiabál, sikoltozik. Ma egész délután ment a balhé. Még a harmadikról is kiabált le az utcára a nő. Az egész utca őket hallgatja. Ezek után azt mondhatnám, hogy nem jó panelban lakni, pedig nem a ház tehet róla, mert ezeket tégla társasházban ugyanúgy nem lehetne elviselni. Két éve jöttek ide alám. Addig imádtam itt lakni. Két éve - de különösen az utóbbi fél évben - a hajam tépem.

Magyarul: ki kell fogni a jó/rossz szomszédot. Szerencsére az ildalsó szomszéddal semmi problémám nincs. Ha az is ilyen lenne, elköltöznék.

U.i.: mielőtt bárki "rosszra gondolna", amit leírtam, abból következtetne, szóval nem cigányok jöttek alám, hanem fehérek, de mégis úgy viselkednek mint a kisebbség. Erről ennyit.

2013. júl. 7. 21:29
 19/20 anonim válasza:
83%
Szóval most moderálom magamat, mert az orromra lett koppintva, hogy csúnya szavakat használtam. A szemben lévő papa nem ismeri a kilincs fogalmát, ezért csak becsapni képes az ajtót, rezegnek a falak és én is. Naponta kb. 20x megy le és fel. Szeretem az anyukáját...
2013. júl. 8. 14:32
 20/20 wapo ***** válasza:
77%

6-ossal értek egyet.

A híd aljától jobb.

Meg a szomszédságtól is függ. Meg attól, hogy mennyit és mikor vagy otthon. Mekkora a lakás, milyen a szigetelés, milyen az elhelyezkedése stb. stb.stb.

ezeket a lakásokat alapvetően a munkásrétegnek tervezték. Akik reggeltől estig dolgoznak. Otthon nem barkácsolnak, főznek, mosnak stb. (étteremben, üzemi konyhán étkeznek, mosodákban-patyolat- mosatnak, és úgy általánosságban csak aludni járnak haza. A hétvégét közösségi tereken-könyvtár-park-színház-mozi stb. töltik

Ez ma MO-on vajmi kevés emberre érvényes. Megjegyzem a szocializmusban is elég kevés emberre volt igaz.:)

tehát alapvetően hatalmas tolerancia kell a panelban történő lakást elviselni. Mondjuk a japánok papírfalu házaihoz képest még ezerszer jobb. :)

Ha rendelkezel ezen adogatásokkal, vagy ahhoz a típushoz tartozol aki nagy ívben tesz mindenre és mindenkire akkor a panelt neked találták ki!!

Gondolj bele-Ha jó helyre költözöl nem kell vizet fizetni(álltalányos és nem kikapcsolható, nem kell fűtést fizetni, a radiátorokat sem lehet leszerelni , de szomszédból is jön elég meleg.

villanyt is egyszerű lopni a szomszédtól- a konnektorok doboza a szomszéd lakásból is elérhető.:) De a lekapcsolt villanyórát is pillanatok alatt vissza lehet kötni.

Nem kell havat lapátolni télen, nem kell füvet nyírni nyáron. Jó esélyed van arra, hogy van kábeltévé(szintén ingyen) vagy lelsz egy nyitva hagyott wifit a sokk közül.

2013. júl. 14. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!