Ha nem vagyok bejelentve, tudom igazolni utólag hogy mióta lakok itt?
nem ez a bejelentett ideiglenes lakcímed? Azt ugye tudod, hogy törvénysértő így lakni? Nekem mindegy, de a yard neheztel érte.
Ha nem tartózkodsz az állandó lakcímeden, ahol be vagy jelentve, akkor egy ideiglenest be kell jelenteni. A postás hoz valamilyen levelet ide a nevedre?
Attól függ hol, és miért kell az igazolás. Mert ha olyan aki kéri, az meg tudná nézni tudtodon kívül is hol laksz. Ha nem találnak meg, akkor kezd forró lenni a leves.
Ugyan már utolsó. A legtöbb egyetemista otthoni lakcímét tartja meg, akkor is ha elköltözik. Mégse érdekel senkit soha.
Én 6 évet voltam albérletben és addig végig az otthoni lakcímem volt mindenhol leadva. Senkit nem izgat, egy ismerősöm sem jelentkezett be sehol az albérletbe.
A lényeg, hogy kedves kérdező, miért akarod bizonyítani?
Általában szerződés jó rá, tanúkat kétlem, hogy elfogadnak, mert az lefizethető. De ha van szerződés, akkor az egyértelmű.
#6..ez addig igaz, amíg nem keveredik szarba...te jó gyerek lehettél, de nem tudni, ki mit csinál..
Amit írtam az vészhelyzetben igaz...amúgy mindenki leszarja.
Én csak szóltam.
"nem ez a bejelentett ideiglenes lakcímed? Azt ugye tudod, hogy törvénysértő így lakni? Nekem mindegy, de a yard neheztel érte."
Ezt a szabályt lényegében most szűntette meg a Fidesz, előkészítve egy jó kis szavazóutaztatós választási csalást... :)
Másrészt meg sosem ellenőrizte senki, abszolút elképzelhetetlen hogy ezzel megüsd a bokádat. Mégis hogy? Becsöngetnek a jagellók minden nap 3 héten keresztül az otthoni lakcímedre és megnézik az ágyadat, hogy benne aludtál-e? És utána mi lesz, ha azt mondod, hogy nyaraltál? :D
Kb. 10 éve élek úgy, hogy jellemzően 1-2 hétig vagyok egy albérletben, utána meg 1-2 hetet saját házban, másik településen. Na akkor nekem most hová kéne bejelentenem magamat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!