Alberletbe koltoztem kb 2 honapja es a kepzettsegeimmel nemtudok elhelyezkedni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
viszont fizetni meg kene az albit de haza videkre nemakarok menni ciki lenne az egesz falu netalan beszelne plusz ott a legszarabb helyekre ciganyokhoz tudnek menni dolgozni. Azon gondolkoztam lehet pestre kene menni vagy ilyenek ott van a kepzettsegeimben szakmam 1 nap 20 allast raknak fel2021. okt. 22. 19:56
11/19 A kérdező kommentje:
Debrecen. 20 vagyok. Irodai munka. Ovodais van.
2021. okt. 23. 13:53
12/19 A kérdező kommentje:
Ja es onkent koltoztem el.
2021. okt. 23. 13:54
13/19 anonim válasza:
Debrecenből jöttem fel én is 4-5honapja munka miatt.. Igen ám én ott hagytam, mert nem igy képzeltem el... Nyomasztott és negatív emberek voltak ott kB.. Eljottem.. Ezenfelül szár alberletekkel is meggyult a bajom... Egyébként simán ment volna minden...
Most én is keresek állást.. Pesten tuti lesz.. Mindig van. Csak be is kell kerülni.
Nos. Mondom az egyszerű példát.. Alkalmi munka+reszmunkas munkák ruházati boltokban pl H&M! Newyorker.
Stb. Mi a végzettséged?
Lány vagyok én is csak 22..
Napi 10-15 állásra jelentkezz és mindegyik hirdeteshez, ha szükséges mindig változtass rajta a munkához megfelelően.
14/19 A kérdező kommentje:
De ha nincs alapbol keresetem hogy tudnek akar egy albérletet kivenni.?!foleg ott pesten ne beszeljunk a vonat koltsegrol is
2021. okt. 24. 11:33
15/19 anonim válasza:
A környéken is nézel?
Hajdúszoboszló?...
Nyíregyháza?
16/19 anonim válasza:
És ha nem csak óvodában?...
Bölcsiben? Áruház gyerekvigyázójában?
Hirdetnéd magad?...
17/19 anonim válasza:
Ha a Debrecen-Budapest távra a vonatjegy ára is a “ne beszéljünk még arról is” kategória, akkor felesleges itt agyalni, menjél szépen haza, mert a tulaj nagyon ideges lesz, mikor nem tudsz majd fizetni.
18/19 anonim válasza:
Erre a problémára egyszerű megoldás ha gondolkodsz 10 másodpercet, és rájössz hogy előbb kéne munkahelyet találni mint albérletet kivenni.
19/19 anonim válasza:
Szülők nem segítenek? Kaució is van még ilyenek. Ritka eset ha nincs vagy 1et kérnek. :) Gyári munkát végezve össze tudod gyűjteni a kauciót+első havit közben. Ez 2honap alatt osszegyulik.. Persze attól függ, de közben az állást is és a szobát is keresheted Pestre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!