Alberletbe koltoztem kb 2 honapja es a kepzettsegeimmel nemtudok elhelyezkedni. Mit tegyek?
Hány éves vagy, pasi vagy lány? Mi, vagy mik a képzettségeid? A helyesírásodból ítélve nincs érettségid..
Költözz vagy akár minden nap utazz Pestre, itt talán sikerül elhelyezkedned..arra készülj fel, hogy általában kézzel írt motivációs önéletrajzot kérnek, még a mekibe is. A lakhatás itt baromi drága(ha igényes vagy)tehát sokat kell gürcölni hogy megélj.
Sok sikert.
"egybe írod, amit külön kell és fordítva..."
Meséld már el, hogy mit írt külön, amit egybe kellett volna.
Egyébként az egybeírod szót egybe kell írni.
4: Ő állította magáról, hogy csak az ékezeteket hagyta le, hát nem csak.
Én nem állítottam magamról semmit.
Na jó, most tegyük félre a kérdező helyesírását.
Kérdező, melyik megyében, városban laksz albérletben? Van annyi pénzed, hogy legalább még 1 vagy 2 hónapot kifizess?
Szerintem előbb állást kellett volna keresni, és utána albérletet. Az tény, hogy Budapesten van a legtöbb lehetőség. Viszont a szakmádat sem írtad le.
Küldd el az önéletrajzod a budapesti állásokra, hátha visszahívnak, aztán majd utána ott keresel albit vagy akár munkásszálló is szóba jöhet nálad? Vagy ahol most laksz jelentkezz egy gyárba, hátha felvesznek. Az is jobb mint a semmi.
Igen, a leggyorsabb megoldás a sereg, ha nem is a legjobb.
Lány vagy, ezt sikerült megtudni. És hány éves? Összevesztél a szüleiddel, vagy állami gondozott voltál?
Sajnos mobilon, ékezet nélkül nem lehet értékelhető jelentkezést bárhová is elküldeni..
Vagy válts át qwertz billentyűre, esetleg letölthetsz például...egy "könnyű magyar billentyűzet"-et..
Még a szakképzettséged is titok...
Miért is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!