Teljesen lakhatatlan lakast ki lehet adni valamilyen celra?
Van egy olyan lakasom ami olyan rossz allapotban van, hogy teljesen lakhatatlan. Nagyon romos , hasznalhatatlan allapotu volt a konyha, furdo, wc , stb ezert elbontottuk teljesen az egeszet. Maradtak az ures falak.
Kerdeztem kivitelezo ceget, 50nm lakas teljes generalja 10M+ ft lenne. Van hol laknom ezert kiadnam utana. Viszont azt szamoltam hogy ha ki tudnam adni 100eft / honap a felujitas utan akkor 10ev a megterules mire 0n vagyok. Azonban addigra kb ujra johetne a felujitas igy ezt az opciot elvetettem. Rezsit nem szeretnem fizetni ezert felmerult bennem igy kiadni raktarnak vagy barmi, havi par 10e ft ert +rezsi. Kerdes , hogy igy kiadhato lenne e?
Kár volt a 10-es választ lepontozni, mert elég sokan keresnek költözéskor raktárt, pl én is. Az újat csak a régi árából tudom megvenni, viszont nem akarom elkapkodni, lehet egy év is míg megtalálom az igazit.
Magamat el tudom helyezni a szüleimnél, a bútoraim már nem férnek el, de lemondani sem akarok róluk.
A raktárak havi díja negyede-fele a bútorozatlan albérleteknek, pont a lakhatásra alkalmatlanságuk okán. A városon kívüli depókba nem biztonságos elrakni, mert egértől a csótányig minden befészkelheti magát.
Ha csak falak vannak, de nem áll derékig a sitt vagy a szemét és van villany, megfelelően zárható, akkor a céljaimnak megfelelne. Persze csak akkor, ha nem az ország másik felén van és tényleg nem a tizediken, tehát könnyen pakolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!