Mennyire helyénvaló, hogy a tulajdonos állapotellenőrzés címén kinyittatja a szekrényeket, amik a szobában vannak?
12, Nagy általánosságban ez a bevett szokás, hogy havonta megy a tulaj.
Szerintem ezzel nincs gond, bár én is jobban élveztem a covididőszakot, mikor utaltunk neki :D, de azért mégis egy drága tulajdont vettél birtokba, hát na.
Normális esetben ez nem úgy néz ki, mint a kérdezőnél, nálunk a szobába pl be sem jön a tulaj, max bekukkant az ajtóból, de azt se mindig, az előszobában/konyhában beszélgetünk többnyire. Jön a pénzért, nagy vonalakban látja hogy minden rendben, nincs romban a lakás, és ennyi. Abba nem köt bele, hogy porcica van a padlón épp, nyilván ha mondjuk le lenne szakadva a csillár, arra rákérdezne.
Mindenkinek köszi a véleményét.
#18: az nekem egyértelmű, hogy ha költözök, akkor a szekrényből mindent kiveszem és üres lesz utánam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!