Albérletben vagyok, hogy oldjam meg a zuhanyfüggöny felhelyezését, hogy a tulajdonos ne kössön bele és ne számítson rongálásnak?
Figyelt kérdés
Van esetleg vmi öntapadós , de tartós rúd, amire felhelyezhető a zuhanyfüggöny?#albérlet, zuhany, zuhanyfüggöny
2021. szept. 6. 20:22
1/15 anonim válasza:
Első lépésben kérdezd meg, hogy nincs e kifogása zuhanyfüggöny ellen!
Ha nincs, akkor felteszed és nem kell ötletelni.
Egyébként a válaszhoz tudni kellene, hogy csempére vagy falra, színesre, vagy fehérre.
2/15 anonim válasza:
Ikeában lehet kapni olyan rudat, ami rugós megoldással kifeszíthető két fal közé. Persze függönyt is árulnak hozzá.
3/15 anonim válasza:
Nekem is olyan van albérletben mint amit a 2-es ír. Szét tudod feszíteni és a végein gumitalp van, így nem csúszkál a falon. Teljesen jó, meg se mozdul.
4/15 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, 4 éve fent van.
5/15 anonim válasza:
Beszéld meg a tulajdonossal a szándékod, mutasd meg neki a feleleteinket, vagy az IKEA-ból szerezz be egy prospektust, fényképet és mutasd meg neki. Én is ezt ajánlom, láttam már használatban levőt a tulajdonos szerint bevált neki.
6/15 anonim válasza:
Például hívd fel ezzel a kérdéssel! Istenem....
7/15 anonim válasza:
Teleszkópos rúdnak hívják. Tudnod kell, milyen a távolság ott, ahova akarod, mert ezek a rudak különböző méretben kaphatóak. Minden méretnek van minimum és maximum mérete.
8/15 anonim válasza:
Nem értem… szólj a tulajnak, hogy szereltessen fel egyet!
Mikor tanuljátok végre meg hogy a tulajnak kötelezettségei is vannak?
9/15 anonim válasza:
8: nekem nem lenne pofám ezért iderángatni miközben én is felrakom a fúrás nélkülit és ha költözök viszem magammal.
10/15 anonim válasza:
9, az albérlet kiadás ezzel jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!