Megéri-e szuterén ingatlant venni bérbeadás céljából?
Ha valaki ad bérbe ilyen ingatlant tudná ismertetni a tényeket😀 (kb. milyen gyorsan sikerült kiadni, mennyivel kevesebbért a nem szuterén ingatlanokhoz képest [ha kevesebbért], lehet-e egyáltalán találni jó albérlőt, vagy ide csak az jön aki már máshova nem tud menni?
Vagy szimplán ha valaki lakott ilyenben, akkor az milyen volt, lakna-e mégegyszer benne.
Vagy ha nem lakott akkor lakna-e ilyen lakásban?
Meg még egy nem pont ehez tartozó kérdés: Az ablak szempontjából nem probléma ha (sok) eső esik?
Laktam ilyenben, alapvetően nem lett volna problémás, az utcaszintre nyíló ablaknak is megvolt a maga előnye (udvarba nyílt, nem utcára), esővel nem volt gond, max mikor beköszönt a csiga eső után a konyhaablakon. :D :D
Ellenben rohadtul penészedtünk, csinálhattam bármit, sose teregettem lakásba, ablak nyitva, amikor csak lehetett, páraleszívó stb., emiatt soha többé nem laknék ilyen helyen.
Amíg ez nem derült ki, nagyon pöpecnek és otthonosnak tűnt a lakás, tapasztalatlanként nem értettem, miért szólják le mások, nem látszott rosszabbnak egy bármilyen földszintinél.
Nyilván azért olcsóbb, mert rosszabb. Befektetésnek is, lakni is. Nagyon nagy valószínűséggel penészedni fog, jó eséllyel menekülnek majd az emberek. Nyomott áron tudod kiadni, ha egyáltalán ki tudod, nyomott áron tudod eladni, ha el tudod.
A penészedést mindig neked kell majd megszüntetned, inged gatyád rámegy majd. Én nem vennék ilyet.
Nekem ilyen tapasztalataim vannak benne:
A wcben még a fuga is penészesedett.
A lerakott szőnyeg úgy elkezdett penészesedett, mintha vattadarabos lett volna. Vettem páramentesítőt, egy éjszaka alatt megtelt a több literes tartály, lassabban penészesedett, de kinek van kedve egész nap nyomni a páramentesitőt meg napi 2x üríteni? Ja és mindezt úgy, hogy egyáltalán nem volt teregetve a lakásban és kb csak heti 4 napot volt használva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!