Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kinek a feladata a javíttatás...

Kinek a feladata a javíttatás bérlők esetén? Kaució!

Figyelt kérdés

2 év után lassan végre kiköltöznek a bérlők de jönnek a bajok.

Jelezték hogy elromlott a mosogatógép, mondtam csináltassák meg önköltségen mert nem én rontottam el, nem csináltatták meg, vettek egy újat amit most nem akarnak ott hagyni a lakásban arra hivatkozva hogy a másik egy 8éves gép volt, ez meg új.

Jelezték hogy beázás van, rosszul tárnak a nyílászárók, most a nagy viharokban emiatt nagyobb kár keletkezett, ezt is a kaucióból javíttatnám, hiszen szerintem nyitva is hagyták az ablakot és nem voltak otthon.

Bútorokat cseréltek le, a régi bútoraimat nem megfelelően tárolták, ápolták -szintén kaucióból vonnám a kárt.

Szerintük ez nem mélrányos, mi lehet a megoldás?

2021. júl. 23. 08:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, nem bánom hogy kiköltöznek, azzal van bajom, amit maguk után hagynak.
2021. júl. 23. 14:48
 52/68 anonim ***** válasza:
100%
Na, mondom én, hogy nem neked való a bérbeadás, látszik a 2 utolsó kommentedből is. A bérlő jelzéseit, reklamációit nem tudod kezelni. Neked csak addog volt jó a bérbeadás, míg a bérlő kussban volt, és fizettet. Ha reklamál vmiért az már neked nem tetszik. Az az ablak nem az elmúlt 2 évben vetemedett el. A bejárati ajtó melletti 2cm-es rés mióta van meg? 2cm-en befolyik a fél Duna (kis túlzással), jóhogy elázik minden. Azért mindent ne akarj már a bérlőre fogni. Nem véletlen, hogy a bérlőd menekül...
2021. júl. 23. 15:07
 53/68 anonim ***** válasza:
100%

"Eleve beígértek egy csomó dolgot hogy meg fognak csinálni, semmi nem javult csak romlott: szalonnasütő és filagória felújítás, elektromos kapu, redőnyök megcsináltatása, ezekre mindre számítottam."

Ne haragudj de ez több sebből is vérzik. Ki az aki kivesz 200 ezer + rezsiért egy házat, és még jófejségből saját költségen fel is újitja, meg kijavítja a hibákat? Arról nem is beszélve hogy a szalonnasütő, meg a filagória gondolom a kertben van, amit nem is használhatnak de azért saját pénzükből újítsák fel??? Eszem megáll. Szerintem itt engedjük el ezt az egészet.

2021. júl. 23. 15:12
 54/68 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, én is itt adtam be a kulcsot.:D:D:D

Aztán rájöttem, hogy ez egy briliáns kamu, mert ilyen nincs!

Lehet, hogy van elmebeteg bérbeadó, de ilyen elmebeteg bérlő nincs, aki ilyen feltételekkel kivesz ennyiért egy ilyen szart!

Gratulálok Kérdező!

Öreg Gyakoris vagyok, ellenszélben felismerem az összes kamut, de neked sikerült megvezetned!

Itt egy keksz, kapd be!

2021. júl. 23. 15:39
 55/68 A kérdező kommentje:
Ja hátbpersze itt mindenki a bérlő fenekét nyalja... Korábban megoldották a bérlők azzal, hogy nem használták azt az ajtót, bezárták a szélfogót és betömték a lyukat. Nem volt problémázás
2021. júl. 23. 15:46
 56/68 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne ragozd tovább, mert innentől már túltolod!

Eddig jó volt, be is vettük, ne rontsd el!

2021. júl. 23. 16:07
 57/68 anonim ***** válasza:
96%
Tiszta idióta vagy. Az évek alatt, ha a fene fenét eszik is minden elromlik, vagy azt hitted neked 60 évig ugyanolyan lesz minden, mint amikor új volt? Hol élsz te? Mert nem a valóságban az egyszer biztos.
2021. júl. 23. 17:48
 58/68 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges vagy. Mellesleg 200+ rezsiért már új építésű, izlésesen új Ikea bútorokkal berendezett lakást lehet bérelni Budapesten lakóparkban, konditerem, közös medence, teremgarázs, stb használattal, akár kis kertkapcsolattal is ha valakinek arra van igénye...Tudom, mert egy barátnőm ennyiért a római parton lakik, ami azért bár kicsit kinn van, de nem épp a "gettó" XD. Igaz, csak 35 nm, de egy egyedüálló, dolgozó embernek nem is kell több.
2021. júl. 23. 19:10
 59/68 anonim ***** válasza:
97%
Én is bérbeadó vagyok. A filagóriánál meg a redőnynél szakadt el a cérna nálam is és jó vastag cérnáról beszélünk!😂😂
2021. júl. 23. 22:32
 60/68 anonim ***** válasza:
0%
Minden kart teljesen jogszeruen levo hatsz!!
2021. júl. 24. 00:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!