Béreljek lakást ilyen tulajdonostól?
Figyelt kérdés
Most néztem meg egy lakást ami sok szempontból tökéletesen megfelel, viszont valahogy aggasztónak tűnt, ahogy a tulajdonos csaj arról áradozott, hogy ő tizensok évet lakott ott, és mennyire szíve csücske az a lakás, és apránként újította fel, és nagyon sokat gondolkodott kiadja-e,stb,stb. Nyilván én is mindent megteszek, hogy vigyázzak a dolgokra, de nekem ez kicsit azt vetíti előre, hogy majd folyton bemászkál és egy pormacskában a sarokban is bele fog kötni (ráadásul a környéken dolgozik...). Még nem laktam albiban, én latok csak rémeket vagy jogos a félelmem? A bútorok azért annyira nem nagy számok, újszerű olcsó ikeás/moemax kategória, a légkondi van már vagy 10 éves is ,szóval azért minden a bármikor tönkremehet, tovább kophat, és nem akarok minden egyes (rendeltetésszerű használatból fakadó) karc, kopás, stb miatt vitát.2021. ápr. 30. 12:42
11/13 anonim válasza:
nem mászkálhat be, cserélj zárat!
12/13 xswerdy válasza:
de szó se volt róla, hogy be akar járkálni. Ez csak a kérdezőben merült fel, hogy ha ennyire nosztalgiázik, hogy milyen szép éveket töltött a lakásban, akkor majd biztos be fog járkálni. Erre egyáltalán semmi nem utal. És erre írtam fent, hogy ha ilyen apróságokon fennakad a kérdező, akkor semmit nem fog kivenni, ennyi gyanú valami kapcsán mindenütt fel fog merülni.
13/13 anonim válasza:
Nos hát nem vettem ki még életemben több tízezer lakást (nyilván nem is fogok), hogy igazán megbízható tapasztalatom legyen, de az ismerősi körnek az a véleménye, hogy attól a legjobb bérelni aki külföldön van, vagy minimum másik városban lakik.
Ettől függetlenül, ha minden másban oké a lakás, akkor tehetsz egy próbát, aztán maximum nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!