Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Akik templom mellett\kozel...

Akik templom mellett\kozel laknak,hogy birjatok?

Figyelt kérdés
Harangozas stb..
2021. márc. 18. 19:40
1 2
 11/12 anonim válasza:
45%

rendőrség, tűzolto, templom 3 megállóra de hallani innen is..

megszoktam itt nőttem fel, még mindig kellemtlen de hozzászoksz mást nem lehet csinálni. Itt naponta megy az ordító és vinnyogó rendőr, tűzoltó néha katonai tank felvonulás is van este...,ehhez képes a harang a legtompább leghalkabb szinte ami még elviselhetően kellemes mert nem mindig harangoznak.

Na most ezt képzeld el :D..

Úgy hogy én közvetlen főúton vagyok az ablakom ránéz szinte a főútra...

Ehhez képest a harang altató dal.:)

2021. márc. 19. 17:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Én 20 évig éltem egy faluban, a falu közepén egy templommal, közel hozzánk. Normál esetben évekig nem zavart, de mikor egyetemistaként nyáron, vagy épp a suli mellett diákmunkát vállaltam, és épp éjjeles műszak után próbáltam elaludni, ami nem ment amúgy sem könnyen és még a harang is megszólalt mikor már épp elaludtam volna, azt hittem hülyét kapok. Ugyanígy hétvégente mikor végre pihenhettem volna, vasárnap reggel 6-tól óránként megszólalt, még a füldugón is átharangozva. Végső elkeseredésemben különböző plakátokat ragasztottam a templom ajtajára, hirdetőtáblájára: "Kérem szereljék le a hanagot, mert nagyon zavaró." / "Nem lehet pihenni a folyamatos harangozástól, ideje lenne lebontani". és hasonlók, néha talán csúnyább megfogalmazásban is, mikor milyen kedvem volt.

Nem tudom, hogy a névtelen üzeneteim miatt vagy egyéb okból körbekamerázták a templomot és kb. egy évre rá dupla haranggal szerelték fel.

Nemrég úgy hozta a sors, hogy egy templom mellé költöztem Budapesten. Most, hogy normál munkrendben dolgozom (9-5), viszonylag kipihent vagyok és sokáig észre se vettem, hogy harangoznak. Egyik vasárnap ebéd közben tűnt fel, bár eddig az az észrevételem, hogy kicsit visszafogottabban tolják itt a fővárosban, mint vidéken. Mindesetre most nem zavar (annyira :D :)

2021. ápr. 8. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!